15ο CLASSIC ENDURANCE 2017

By  |  0 Comments

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτας διοργανώνει για 15η συνεχή χρονιά το “Classic Endurance”.  Το “Classic Endurance” είναι ένας αγώνας regularity για κλασσικές μοτοσικλέτες κατασκευασμένες πριν το 1987, και χαρακτηριστικό γνώρισμα του είναι τα πολλά και δύσκολα  χιλιόμετρα και οι ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες.

Για την φετινή χρονιά η οργανωτική επιτροπή επέλεξε το νησί της Λέσβου σαν τόπο διεξαγωγής του  15ου Classic Endurance.

Το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας (25-26-27 Φεβρουάριου),  οι κάτοικοι του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις γηραιές κυρίες που θα περιπλανηθούν στο νησί έχοντας σαν έδρα την πόλη της Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα η διαδρομή θα είναι η παρακάτω:

        Σάββατο 25/2/2017 Εκκίνηση από το εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης  10:00.

        Διαδρομή :

ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΠΕΡΑΜΑ-ΠΛΩΜΑΡΙ-ΑΓΙΑΣΟΣ-ΑΧΛΑΔΕΡΗ-ΒΑΤΕΡΑ-ΚΑΛΛΟΝΗ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ

        Κυριακή 26/2/2017 Εκκίνηση από το εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης  10:00.

        Διαδρομή :

        ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΘΕΡΜΗ-ΜΟΛΥΒΟΣ-ΠΕΤΡΑ-ΣΙΓΡΙ-ΕΡΕΣΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ

        (ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ)

         Ημέρα  3η

  ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ)  Μαρίνα Μυτιλήνης    Στα πλαίσια της εκδήλωσης, την Καθαρή Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαίμαχων του Παλλεσβιακού και των “επίλεκτων” της λέσχης. Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό, και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο που βρίσκεται κάτω από το Κάστρο και απέναντι από τα Δικαστήρια.    Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι:Blue Stars FerriesHellenic SeawaysΠοτοποιεία Βαρβαγιάννη Καφές Βελούτσου  Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.