Η απονομή του πρωταθλήματος της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ

By  |  0 Comments

Η Ετήσια Τελετή Απονομής των Επάθλων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Regularity Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου για το 2016, πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της ΦΙΛΠΑ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Κωνσταντίνος Μπουλμέτης, Διευθυντής του Γραφείου Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ενώ παρέστη και μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων του ειδικού τύπου και συμμετέχοντες των εκδηλώσεων του πρωταθλήματος.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. κ. Δημήτρης Βερναρδάκης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος του έτους 2016 και στην αναδιάρθρωση του για το 2017, όπου πλέον θα βραβεύονται οι τρεις πρώτοι της Γενικής Κατάταξης και οι πρώτοι κάθε κατηγορίας για μια πιο δίκαιη και πλουραλιστική κατανομή των βραβείων αλλά και την καθιέρωση της κατηγορίας Trophy Tour. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους μια καλή πρωταθληματική χρονιά και κάλεσε τον κ. Μπουλμέτη να απονείμει τα έπαθλα στους νικητές.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι βραβεύσεις, ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας που μοίρασε δώρα σε δύο τυχερούς. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παράθεση δείπνου. 

Στη φωτογραφία: Ο  Διευθυντής του Γραφείου Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων  κ. Κωνσταντίνος Μπουλμέτης με τον Πρωταθλητή κ. Λεωνίδα Νασόπουλο (αριστερά), και τους νικητές (από αριστερά προς τα δεξιά) κ. Φώτη Κυροδήμο, κ. Μάνο Παλαβίδη και κ.  Γιώργο Δελαπόρτα         

 Νικητές  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Regularity Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. 2016

 

ΟΔΗΓΟΙ

 

 

ΒΑΘΜΟΙ

 

1oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ – ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

 

44

 

2oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ – ΚΥΡΟΔΗΜΟΣ ΦΩΤΗΣ

 

30

 

3oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ – ΠΑΛΑΒΙΔΗΣ ΜΑΝΟΣ

 

30

 

4oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ – ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

28

 

5oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ – ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

28

 

6oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

20

 

 

 

ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ

 

 

ΒΑΘΜΟΙ

 

1oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ – ΚΑΟΥΤΣΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 

44

 

2oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ – “TSIT” ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

36

 

3oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ – ΠΑΛΑΒΙΔΗ ΜΑΡΙΑ

 

30

 

4oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ – ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

 

22

 

5oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

20

 

6oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ – ΑΣΤΡΑΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

20

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.