Η Νέα BMW Σειρά 5 στο BMW Welt

By  |  0 Comments

Πριν από μερικές ημέρες λανσαρίστηκε η νέα BMW Σειρά 5 sedan. Παράλληλα, το BMW Welt αφιερώνει μία αποκλειστική, ειδική έκθεση για το παγκοσμίως πιο επιτυχημένο business sedan. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περιεργάζονται δύο μοντέλα από κοντά και να μαθαίνουν τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά μέσα από μία βιωματική εμπειρία. Οι φίλοι του κινηματογράφου θα μπορούν να δουν τη νέα ταινία της BMW με τίτλο “The Escape” αλλά και το πραγματικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα μαζί με διάφορα οχήματα υποστήριξης.

The Escape ” – η νέα ταινία της BMW .

Στην τελευταία ταινία της σειράς BMW Films, “The Escape”, πρωταγωνιστεί η νέα BMW Σειρά 5 sedan. Ο Clive Owen, Χολιγουντιανός ηθοποιός και cult φυσιογνωμία στις ταινίες “The Hire”, υποδύεται ένα μυστηριώδη, μισθωμένο οδηγό ενώ η ανερχόμενη σταρ Dakota Fanning υποδύεται τη Lily, ένα κλόνο, σε μία ταινία μικρού μήκους γεμάτη δράση με συναρπαστικές καταδιώξεις και stunts που κόβουν την ανάσα. Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, οι επισκέπτες του BMW Welt έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πρώτη BMW Σειρά 5 από την ταινία “The Escape”. Άλλα οχήματα υποστήριξης και αποκλειστικές ματιές στα γυρίσματα της ταινίας κάνουν αυτή την ξεχωριστή έκθεση μία μοναδική εμπειρία – και όχι μόνο για σινεφίλ.

Το “The Escape” αποτελεί φόρο τιμής στη θρυλική σειρά “The Hire” των BWM Films στην 15η επέτειό τους. Συνολικά οκτώ από αυτές τις ταινίες γυρίστηκαν σε δύο ενότητες, το 2001 και 2002. Σε κάθε μία συμμετείχαν γνωστά ονόματα του Χόλυγουντ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μαζί με τον Clive Owen σε ρόλο μισθωμένου οδηγού, συμμετείχαν αστέρες όπως οι Forest Whitaker, Mickey Rourke, Madonna, Gary Oldman και James Brown. Θρυλικοί σκηνοθέτες όπως οι Guy Ritchie, Ang Lee, David Fincher και Ridley Scott δημιούργησαν ταινίες μικρού μήκους BMW επιπέδου Χόλυγουντ, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο στα διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ. Εκτός από το βραβείο ‘Titanium Lion’ στις Κάνες, το “The Hire” απέσπασε σχεδόν όλα τα υπόλοιπα βραβεία σε επίπεδο δημιουργικών τεχνών.

Η έκθεση της νέας BMW Σειράς 5.

Σπορ, κομψή και στυλάτη, η έβδομη γενιά της BMW Σειράς 5 λανσαρίστηκε στις παγκόσμιες αγορές το Φεβρουάριο του 2017. Μία απαράμιλλη γκάμα προηγμένων τεχνολογιών και η βελτιωμένη οδική συμπεριφορά κάνουν τη νέα BMW 5 sedan ένα άκρως ελκυστικό πακέτο. Η νέα BMW Σειρά 5 θέτει νέα πρότυπα στη συνδεσιμότητα και υποστήριξη οδηγού, καθώς βρίσκεται δίπλα του στις καθημερινές μετακινήσεις. Η δυναμική φύση του νέου premium αυτοκινήτου αντανακλάται και στην έκθεση στο BMW Welt.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου, οι επισκέπτες μπορούν να περιεργάζονται την τελευταία γενιά της BMW Σειράς 5 sedan σε ειδικό χώρο απέναντι από το BMW Welt Lifestyle Shop. Τεχνολογίες πολυμέσων χρησιμοποιούνται για την ανάδειξη των καινοτόμων, βασικών χαρακτηριστικών της νέας Σειράς 5, όπως νέα χειριστήρια και οθόνες, ψηφιακός βοηθός ταξιδιού BMW Connected, και τα διάφορα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Οθόνες αφής προσφέρουν στους επισκέπτες μία ολοκληρωμένη εικόνα για την αφοσίωση και καινοτομία που χαρακτηρίζει την εξέλιξη αυτού του οχήματος. Ένας χώρος της έκθεσης είναι διαμορφωμένος με γνώμονα μία πολυαισθητηριακή εμπειρία. Εκεί οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύπτουν το Ambient Air Package, που προσφέρεται προαιρετικά με τη νέα BMW Σειρά 5. Πιέζοντας ένα μπουτόν, το Ambient Air Package αναδύει ένα διακριτικό, ευχάριστο άρωμα στο εσωτερικό. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάζουν δύο από τα οκτώ διαθέσιμα αρώματα στην έκθεση. Το φωτισμός περιβάλλοντος δημιουργεί μία χαλαρή, φιλική ατμόσφαιρα, υπογραμμίζοντας την αίσθηση πολυτέλειας του οχήματος και λειτουργώντας ως πηγή φωτός. Ένα φωτιζόμενο “5” στην έκθεση δείχνει την ποικιλία επιλογών φωτισμού και τις διαθέσεις που δημιουργούν.

Η έβδομη γενιά της BMW Σειράς 5.

Με πωλήσεις περίπου 7,9 εκατομμυρίων οχημάτων μέχρι το τέλος του 2016, η BMW Σειρά 5 είναι από τις βασικές οικογένειες μοντέλων BMW. Η έκτη γενιά μόνο κατέγραψε πάνω από 2,1 εκατομμύρια πωλήσεις, που την ανέδειξαν σε παγκόσμιο ηγέτη στο premium τμήμα της ανώτερης μεσαίας κατηγορίας. Η έβδομη γενιά έρχεται τώρα με σκοπό να υπερασπίσει την πρωτοκαθεδρία της με εντυπωσιακές καινοτομίες. Ευφυής φωνητικός έλεγχος (voice control), σύστημα αναγνώρισης χειρονομιών και κατά 70% μεγαλύτερη head-up display σε συνδυασμό με τις δικτυωμένες υπηρεσίες BMW Connected, και λειτουργίες όπως on-street parking information (πληροφορίες χώρων στάθμευσης στο δρόμο) και Remote 3D View είναι μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της BMW Σειράς 5 sedan.

Η νέα BMW Σειρά 5 sedan θα εκτίθεται όλο το 2017 σε ειδικό εκθεσιακό χώρο. Το “The Escape” θα προβάλλεται εκεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. Στις 14 Φεβρουαρίου, ο πρώτος πελάτης παρέλαβε τη νέα του BMW Σειρά 5 sedan στο BMW Welt.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.