Η Nissan “αλλάζει” τον Gareth Bale με μια… θαυμάστριά του ! (video)

By  |  0 Comments

Η Nissan,  επίσημος Παγκόσμιος Αυτοκινητικός  Χορηγός του  UEFA Champions League, ανακοίνωσε πως στο επόμενο διαφημιστικό σποτ θα συμμετέχουν  ο Παγκόσμιος Πρεσβευτής της και άσσος της Manchester City F.C  Sergio Agüero και η Ana Rueda Hernandez,  μια φοιτήτρια από τη Μαδρίτη  που εργάζεται ως part – time αρτοποιός ! 

Η 24χρονη ποδοσφαιρόφιλη Ισπανίδα, επιλέχθηκε από τη Nissan για να αντικαταστήσει τον Παγκόσμιο Πρεσβευτή της  και άσσο της Real Madrid C.F Gareth Bale, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να λάβει μέρος στα γυρίσματα  ενός διαφημιστικού σποτ, λόγω του τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της Real Madrid εναντίον της Sporting Λισαβόνας στο πλαίσιο του UEFA Champions League, τον  περασμένο Νοέμβριο.

Η Ana εξεπλάγη όταν σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο  Gareth Bale την κάλεσε να πάρει τη θέση του στο διαφημιστικό γύρισμα, στο πλάι του Sergio Agüero. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε μια απρόσμενη και ευχάριστη στιγμή στην καθημερινότητά της που περιλαμβάνει μελέτη, ποδόσφαιρο με την τοπική ομάδα της CD Magerit, αλλά και δουλειά στο αρτοποιείο της μητέρας της στη Μαδρίτη.

Η Ana είναι οπαδός της Real Madrid C.F και θαυμάστρια του Gareth Bale. Κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών γυρισμάτων ήταν λίγο νευρική, όμως μετά από λίγο μπήκε στο πετσί του ρόλου και το αποτέλεσμα που προέκυψε πραγματικά ενθουσιάζει.  Τα νέα διαφημιστικά σποτ με πρωταγωνιστές την Ana και τον  Sergio Agüero θα είναι στον αέρα την ερχόμενη άνοιξη, ενώ μια “πρόγευση” μπορείτε να πάρετε στο παρακάτω βίντεο.

Το UEFA Champions League είναι άλλη μια περίτρανη απόδειξη  της αφοσίωσης της Nissan σε συναρπαστικές, κορυφαίας εμβέλειας αθλητικές διοργανώσεις, έχοντας ήδη στο χαρτοφυλάκιό της   μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις κρίκετ, όπως τα Παγκόσμια Κύπελλα ICC Ανδρών και Γυναικών, την Καναδική Ένωση Ποδοσφαίρου, καθώς και το City Football Group που περιλαμβάνει τις ενώσεις των  Manchester City, Melbourne City και New York City.   Επίσης η συνεργασία της Nissan με το ΝCAA στις ΗΠΑ, σηματοδοτεί την μεγάλου εύρους  χορηγία της στην ιστορία των συλλογικών αθλημάτων με  την υποστήριξη 100 κολεγιών και πανεπιστήμιων. Επιπλέον, η Nissan έχει μια σειρά από πρεσβευτές σε αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιριστών Gareth Bale, Sergio Agüero και Andrés Iniesta.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.