Όλοι οι οδηγοί στην πί(σ)τα του ΣΟΑΑ

By  |  0 Comments

Παρουσία πλέον των 100 οδηγών και φίλων των αγώνων σφραγίστηκε η έναρξη της φετινής χρονιάς για τον Σύνδεσμο Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΟΑΑ. στον Πειραιά χθες 1 Φεβρουαρίου 2017 και όπως ήταν φυσικό είχε έντονη την ατμόσφαιρα του Ενιαίου Πρωταθλήματος Skoda Fabia που έχει εξαγγείλει ο Σύνδεσμος για το 2017 και το 2018.

Αυτό γιατί πολλές συζητήσεις περιστράφησαν γύρω από τις προετοιμασίες του Πρωταθλήματος, αλλά και γιατί στο πλαίσιο του εθιμοτυπικού έγινε και η πρώτη μικρή ενημέρωση από τον Νικόλα Περατινό και τα μέλη του Δ.Σ. Το ραντεβού βεβαίως ανανεώθηκε για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου που θα γίνει η σχετική συνάντηση για το Ενιαίο με όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους μέχρι αύριο Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ, Δημήτρης Μιχελακάκης, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιάννης Μεσημέρης καθώς και ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Νίκος Πασαλής.

Οι οδηγοί με την παρουσία τους έδειξαν την ενότητά τους και το πνεύμα συνεργασίας που πρεσβεύει ο Σύνδεσμος, με κοινό στόχο όλων το καλό των ελληνικών αγώνων.

Μεγάλος τυχερός της βραδιάς ο Λεωνίδας Κύρκος που κέρδισε το φλουρί και το μεγάλο δώρο της εκδήλωσης, όμως δεν ήταν ο μόνος καθώς αρκετοί ακόμη τυχεροί θα έχουν τη χαρά να ταξιδέψουν με τα πλοία της Seajets στα ελληνικά νησιά.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων, Μάριος Ηλιόπουλος κατά το χαιρετισμό του δήλωσε: «Καλωσορίζουμε οδηγούς, συνοδηγούς, συνοδούς και φίλους των αγώνων στην ετήσια κοπή της πίτας του Συνδέσμου. Είμαστε ανοιχτοί και στηρίζουμε μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. Στηρίζουμε την ΟΜΑΕ, έχουμε δώσει το χέρι μας στην ΟΜΑΕ. Μέχρι κάποιου σημείου όμως, διότι τα πάντα στη ζωή έχουν ένα όριο. Σε θέματα ασφάλειας είμαστε αδιαπραγμάτευτοι και αυτό είναι εδώ και χρόνια ένας βασικός στόχος του Συνδέσμου. Έχουμε όμως θέματα και δεν κλείνουμε τα μάτια για να κάνουμε τη χάρη σε κανέναν.

Να είστε σίγουροι πως όταν χτυπάμε στην πόρτα του κουφού δεν θα δουν το χέρι μας το οποίο έχουμε προτάξει φιλικά, θα δουν τα δόντια μας και τα δόντια μας είναι άγρια και δαγκώνουν…

Είμαι χαρούμενος που ακόμη και προσωπικοί μου αντίπαλοι έχουν έρθει σήμερα εδώ, διότι ο ΣΟΑΑ είναι η ψυχή των αγώνων. Ξεχάστε τον πρόεδρο και τα Συμβούλια. Ο ΣΟΑΑ είναι η καρδιά του σπορ, εδώ χτυπάει αυτή η καρδιά, εδώ συζητάμε, ανταλλάσουμε απόψεις. Εδώ είναι όλες οι δυνάμεις και είναι χρήσιμες. Χαίρομαι λοιπόν που απόψε είναι εδώ ο Λεωνίδας Κύρκος, ο οποίος δεν είναι φίλος μου, αλλά είναι ευπρόσδεκτος και τον υποδέχομαι με χαρά, διότι δεν είναι εδώ για μένα, αλλά για το σπορ που πονάει και χρειάζεται ψυχή!

Κάθε ημέρα που περνάει κάνουμε μικρά βηματάκια ουσίας και χρειαζόμαστε αλληλεγγύη, αγάπη και ενδιαφέρον, όσο μπορεί ο καθένας να προσφέρει. Έστω και λίγο. Μπορούμε να είμαστε ενωμένοι γιατί δεν έχουμε και δεν πρέπει να έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου είμαστε μια ομάδα που έχουμε σύμπνοια. Να είστε σίγουροι πως δεν έχουμε πάντα την ίδια άποψη αλλά ανταλλάζουμε απόψεις και προχωράμε. Η αγκαλιά του ΣΟΑΑ είναι ανοιχτή, είμαστε δίπλα στον καθένα και όλοι μαζί προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο των ελληνικών αγώνων».

Λ. Κύρκος Σ. Φωτεινέλης Μ. Ηλιόπουλος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.