Το Νέο Goodyear Ultra-High Performance Tire Eagle F1 Asymmetric 3 για την Porsche Panamera

By  |  0 Comments

Η Goodyear ανακοινώνει ότι τα νέα Ultra-High Performance ελαστικά Eagle F1 Asymmetric 3 επελέγησαν  και θα είναι τα ελαστικά της πρώτης τοποθέτησης για την νέα Porsche Panamera.

Το ελαστικό έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με στόχο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των οδηγών ισχυρών sedan και sport αυτοκινήτων και έχει λάβει έγκριση ένας συνδυασμός διαστάσεων  265/45ZR19 (105Y) XL για τον εμπρόσθιο άξονα και 295/40ZR19 (108Y) XL για τον οπίσθιο.

Το Panamera είναι ένα sport αυτοκίνητο το οποίο όμως βολεύει και για καθημερινή χρήση. Διαθέτει 4 θέσεις και η αψεγάδιαστη γραμμή του καθώς και τα χαρακτηριστικά των επιδόσεων του είναι αντάξια μόνο μιας Porsche.
Γι α να καλύψει της προδιαγραφές της  Porsche η Goodyear ανάπτυξε ένα ελαστικό εστιάζοντας στη μέγιστη επίδοση στους ελιγμούς με ιδιαίτερη σημασία στη χαμηλή αντίσταση κύλισης.  Τα ελαστικά θα φέρουν τη σήμανση  ‘N0’, κάνοντας σαφές ότι είναι εγκεκριμένα από την Porsche ως Αρχικός Εξοπλισμός επί των Οχημάτων της.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Eagle F1 Asymmetric 3 είναι το νέο υλικό για ενισχυμένο κράτημα, το οποίο διασφαλίζει πολύ καλύτερο κράτημα κατά το φρενάρισμα και στους ελιγμούς σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα. Η νέα ενισχυμένη τεχνολογικά κατασκευή προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια κατά την οδήγηση καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο ελαστικό ενώ ταυτόχρονα είναι πιο ελαφρύ και πιο δυνατό και εξασφαλίζει υψηλότερο επίπεδο κρατήματος, επιδόσεων στις στροφές και στη φθορά του πέλματος και είναι σημαντικά πιο οικονομικό στην κατανάλωση καυσίμου.

Ο Nick Harley, Διευθύνων Σύμβουλος της Goodyear OE EMEA, λέει: «Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε  ότι για άλλη μία φορά η εταιρία μας επελέγη από ένα διάσημο κατασκευαστή αυτοκινήτων όπως η  Porsche και θα είμαστε αυτοί που θα προσφέρουν τον εξοπλισμό του νέου συναρπαστικού αυτοκινήτου της. Το  Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3, χάρη στις τεχνολογίες κατασκευής του, είναι η τέλεια επιλογή για την  Porsche Panamera και θα εξασφαλίσει στους οδηγούς της μία απολαυστική δυνατή οδήγηση ενώ ταυτόχρονα θα τους προσφέρει απόλυτη ακρίβεια ελιγμών  κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.»    ”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.