Προϊοντική Επέλαση Opel

By  |  0 Comments
  • Δεύτερη γενιά Insignia: Λαμπερή πρεμιέρα για τα νέα Grand Sport και Sports Tourer
  • Personal Assistant: Κράτηση δωματίου & ανεύρεση χώρου στάθμευσης με OnStar
  • Εξατομίκευση: Νέο πρόγραμμα Opel Exclusive με απεριόριστες επιλογές χρωμάτων
  • Πρώτη δημόσια εμφάνιση για το νέο Opel Crossland X
  • 7 το 17: Η προϊόντική επέλαση της Opel με 7 νέα μοντέλα φέτος, σε πλήρη εξέλιξη

Η Opel δείχνει πόσο συναρπαστικά είναι τα νέα μοντέλα της στο φετινό 87ο Διεθνές, Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Συγκεκριμένα θα παρουσιάσει τις νέες εκδόσεις Opel Insignia Grand Sport και Sports Tourer της ναυαρχίδας της για πρώτη φορά στο κοινό, ενώ το μοντέρνο και ευέλικτο Crossland X κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Η παρουσία της Opel στο Σαλόνι της Γενεύης του 2017 ολοκληρώνεται με το ντεμπούτο της νέας υπηρεσίας Opel OnStar Personal Assistant και του νέου προγράμματος Opel Exclusive, με το οποίο οι ιδιοκτήτες του Insignia θα μπορούν να δημιουργούν κάτι αποκλειστικό, σύμφωνα με τις προσωπικές τους επιθυμίες.

Το νέο Opel Insignia είναι εξαιρετικά ‘καλλίγραμμο’. Σχεδιαστικά, ακολουθεί τα σπορ πρότυπα ενός μεγάλου coupé, είναι ασυμβίβαστα ευρύχωρο χάρη στη νέα αρχιτεκτονική δομή του και προσφέρει κορυφαία ασφάλεια όπως αρμόζει σε μία αληθινή ναυαρχίδα. Η δεύτερη γενιά Insignia εντυπωσιάζει με τις συναρπαστικές γραμμές της, ένα φιλόξενο περιβάλλον και high-tech λύσεις που περιλαμβάνουν από προηγμένους  προβολείς Opel IntelliLux LED® matrix  και το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης με κατανομή ροπής (torque vectoring) μέχρι υπερσύγρονα συστήματα υποστήριξης οδηγού και αναβαθμισμένη απεικόνιση head up display. Το ενεργό καπό βελτιώνει την προστασία των πεζών αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας. Επιπλέον, το Insignia διατίθεται με κορυφαία συνδεσιμότητα Opel με ενσωμάτωση smartphone, που τώρα περιλαμβάνει τη νέα υπηρεσία Personal Assistant του Opel OnStar, που επιτρέπει στους κατόχους του Insignia να κάνουν κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο[1] και να αναζητούν κατάλληλους χώρους στάθμευσης[2] μέσω των Συμβούλων OnStar – αληθινά πρόσωπα και όχι κάποιος υπολογιστής. Συνολικά, το νέο Insignia εντυπωσιάζει με την ευελιξία, την αυξημένη ευρυχωρία και την άριστη σχέση αξίας /τιμής του, στοιχεία που το κάνουν σοβαρό αντίπαλο ακόμα και για premium μάρκες.

Η νέα ναυαρχίδα είναι επίσης το πρώτο μοντέλο της Opel που διατίθεται με ευφυές σύστημα τετρακίνησης με τεχνολογία κατανομής ροπής torque vectoring, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και κάμερα 360°. Σε συνδυασμό με τους πολύ αποδοτικούς, νέους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, μείωση βάρους μέχρι 200 kg ανάλογα με την έκδοση και χαμηλωμένη θέση καθισμάτων, οι κάτοχοι των νέων Insignia Grand Sport και Sports Tourer απολαμβάνουν μία μοναδική οδηγική εμπειρία, με ταχύτερη απόκριση και μεγαλύτερη ευελιξία από ποτέ.

Ξεχωρίστε από το πλήθος με Opel Exclusive

Εκτός από το ντεμπούτο των δύο νέων εκδόσεων του Insignia και τις νέες υπηρεσίες του OnStar, στη Γενεύη λανσάρεται και το νέο πρόγραμμα Opel Exclusive. Μία πρόταση που παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα να ξεχωρίζουν από το πλήθος, εξατομικεύοντας το Insignia τους σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο. Με το Opel Exclusive, θα μπορούν να επιλέξουν από μία απεριόριστη γκάμα χρωμάτων με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις. Είτε θέλουν το αυτοκίνητο να είναι ασορτί με την αγαπημένη τους γραβάτα είναι να τους θυμίζει το χρώμα ματιών κάποιου αγαπημένου τους – η ομάδα του Opel Exclusive είναι έτοιμη να υλοποιήσει κάθε επιθυμία.

Με το χρώμα που θα επιλέξουν από τα τρία αποκλειστικά της γκάμας, οι πελάτες του Opel Exclusive πετυχαίνουν περαιτέρω εξατομίκευση, με ένα ακόμα στοιχείο που αντανακλά την προσωπικότητά τους. Η βαφή τριών στρωμάτων είναι μία καινοτόμος αναλογία μίξης, που οφείλει το ‘βάθος’ και τη λεία της εμφάνιση στην τριστρωματική επικάλυψη. Το μεταλλικό φινίρισμα αντανακλά περισσότερο φως, χαρίζοντας αστραφτερή λάμψη. Και το περλέ φινίρισμα είναι εκθαμβωτικό με στρώματα κρυστάλλων ενσωματωμένα στη βαφή που πετυχαίνουν μία εξαιρετικά φυσική μαργαριταρένια λάμψη. Επιπλέον, το Opel  Exclusive υπόσχεται πρόσθετες δυνατότητες εξατομίκευσης, με μία πλούσια γκάμα ζαντών και διακοσμητικών στοιχείων που προορίζονται αποκλειστικά για τους πελάτες Exclusive.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Exclusive, η Opel θα διερευνήσει επίσης νέες ψηφιακές λύσεις όπως εκθεσιακές εικόνες σε 4Κ, μία εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, και επαυξημένη πραγματικότητα για να μπορούν οι πελάτες να απολαμβάνουν στο έπακρο την οδηγική εμπειρία.

Μοντέρνο crossover με υπερσύγχρονες τεχνολογίες

Το στυλάτο,  νέο Opel Crossland X κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στη Γενεύη. Διαθέτει την τολμηρή σχεδίαση και τις αρετές ενός SUV αλλά και τις δυνατότητες ενός αυτοκινήτου πόλης. Το ευέλικτο, αστικό crossover προσφέρει κορυφαίο χώρο αποσκευών  520 L – με πέντε επιβάτες – και υπερυψωμένη θέση καθισμάτων για άριστη ορατότητα. Τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός μπορούν να απολαύσουν τα βραβευμένα, εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR (Aktion Gesunder Rücken). Η Opel είναι η μοναδική κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων που προσφέρει ένα τέτοιο επίπεδο άνεσης στην κατηγορία (με τα Crossland X και Mokka X). Επιπλέον, οι πίσω επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τη διαδρομή εμπρός/πίσω των καθισμάτων τους κατά 150 mm, κάτι που κάνει το Crossland X ακόμα πιο ευέλικτο.

Το νέο crossover της Opel διατίθεται με υπερσύγχρονες τεχνολογίες που κάνουν την καθημερινότητα πιο ασφαλή, απλούστερη και πιο ευχάριστη. Προαιρετικό σύστημα Καινοτόμων Προβολέων Full LED, head up display και Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας (Panoramic Rear View Camera) μαζί με Προηγμένο Σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος, Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με ανίχνευση πεζού & Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking)[3], Σύστημα Αναγνώρισης Παρέκκλισης Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Keep Assist), Σύστημα Αναγνώρισης Οδικής Σήμανσης (Speed Sign Recognition), Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness System) και Σύστημα Αναγνώρισης Πλαϊνού Τυφλού

Σημείου (Side Blind Sport Alert) είναι μερικά παραδείγματα. Το Opel OnStar και τα σύγχρονα συστήματα infotainment IntelliLink, τα οποία, ανάλογα με την τελική συσκευή, είναι συμβατά με Apple CarPlay και Android Auto, διασφαλίζουν εξαιρετική ψηφιακή συνδεσιμότητα.

‘7 το 17’

Τα νέα Opel Insignia Grand Sport και Insignia Sports Tourer, θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη Γενεύη, είναι βασικοί παίκτες στην προϊοντική επέλαση της Opel 7 το 17, στο πλαίσιο της οποίας επτά νέα μοντέλα θα λανσαριστούν το 2017. Θα ακολουθήσουν το επαναστατικό Opel Ampera-e, που υπερτερεί των αντιπάλων του με πιστοποιημένη αυτονομία NEDC 520 km (μετρημένη σύμφωνα με το Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης), το περιπετειώδες, τετρακίνητο Insignia Country Tourer και ένα ακόμα πιο άνετο και ευέλικτο Opel Vivaro. Επιπλέον, η Opel θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Grandland X. Το Crossland X θα πλαισιώσει το Mokka στην ανερχόμενη κατηγορία CUV/SUV B, ενώ το Grandland X απευθύνεται σε πελάτες που αναζητούν ένα crossover της κατηγορίας C.

[1] Μέσω booking.com. Απαιτούνται e-mail και πιστωτική κάρτα.
[2] Μέσω Parkopedia.
[3] Λειτουργεί αυτόματα μεταξύ 5 km/h και 85 km/h. Μεταξύ 5 – 30 km/h ο συντελεστής επιβράδυνσης για μείωση της ταχύτητας σύγκρουσης είναι 0,9g. Μεταξύ 30 – 85 km/h το σύστημα μειώνει την ταχύτητα κατά 22 km/h, το μέγιστο. Μετά από αυτό το όριο, ο οδηγός πρέπει να φρενάρει ο ίδιος για να μειώσει ακόμα περισσότερο την ταχύτητα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.