Ανάβαση Διονύσου 2017: Διοικητικός Έλεγχος

By  |  0 Comments

Το απόγευμα της Παρασκευής 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Ράικου “Καλοκαιράκι” στον Μαραθώνα, ο Διοικητικός Έλεγχος για τους οδηγούς που θα συμμετάσχουν στην Ανάβαση!

Τα πάντα είναι έτοιμα για την Ανάβαση Διονύσου 2017, αγώνα που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) στις 29-30 Απριλίου και αποτελεί τον 2ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Ο αγώνας που συγκέντρωσε 100 συμμετοχές ξεκίνησε τυπικά το απόγευμα της Παρασκευής 28 Απριλίου σε ιδανικό περιβάλλον, καθώς ο Διοικητικός Έλεγχος για τους οδηγούς φιλοξενήθηκε με φόντο τη θάλασσα στο όμορφο Κτήμα Ράικου “Καλοκαιράκι”, στον Άγιο Παντελεήμονα Μαραθώνα, όπου η Οργανωτική Επιτροπή διοργάνωσε εκδήλωση καλωσορίσματος στους συμμετέχοντες. Η Ανάβαση Διονύσου 2017, έχει τη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα (Κ.Ε.Δ.Μ.Α.) είναι Συνδιοργανωτής του γεγονότος, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα,  ενώ παράλληλα έχει την υποστήριξη της Κοινότητας Νέας Μάκρης και της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Δήμου Μαραθώνα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 29 Απριλίου περιλαμβάνει τις Χρονομετρημένες Δοκιμές στη διαδρομή των 5,5 χιλιομέτρων, που ξεκινά από την Ανατολή Νέας Μάκρης και τερματίζει στον Άγιο Πέτρο Διονύσου, ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Απριλίου, με τους οδηγούς να πραγματοποιούν 2 χρονομετρημένα σκέλη. Οι εργασίες στη διαδρομή ήταν πυρετώδεις, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα το Σάββατο για τις Χρονομετρημένες Δοκιμές.  Σημειώνεται πως την Κυριακή η Οργάνωση θα διαθέσει πούλμαν, τα οποία θα μεταφέρουν τους θεατές στις στροφές της Ανάβασης, προκειμένου να παρακολουθήσουν με άνεση και ασφάλεια τα αγωνιστικά περάσματα. Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει και τις δύο ημέρες στις 10:00, ενώ η διαδρομή θα κλείσει για τους θεατές και στις δύο περιπτώσεις μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 09:00.

Η Ανάβαση Διονύσου θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Streaming από το διαδικτυακό κανάλι Sportal TV, το οποίο έχει προσφέρει και το Trailer του αγώνα, όντας ταυτόχρονα Χορηγός Επικοινωνίας. Ακόμη, Χορηγοί Επικοινωνίας είναι το Power Magazine, η Εφημερίδα Ελεύθερης Κυκλοφορίας Marathon Press και οι ιστοσελίδες automotopatras.gr, motori.gr, time2rally.gr και Grally.gr.

Ανάβαση Διονύσου – Ιστορία: https://www.youtube.com/watch?v=tOWtZ_YagH0

Ανάβαση Διονύσου – Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=1v9Zx1P_vxo&t=2s

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.