Διπλή νίκη της Honda στο Motocross

By  |  0 Comments

Στην κορυφή του βάθρου των νικητών βρέθηκε ο Παναγιώτης Κουζής με Honda CRF450R και ο Παναγιώτης Παπίλας με Honda CRF250R, στον αγώνα motocross τού Άργους, συμμετοχές που υποστηρίζει η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επ΄ίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda moto στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο  Παναγιώτη Κουζής (no 338) οδηγώντας Honda CRF450R κέρδισε την πρώτη θέση και στα 2 σκέλη της ΜΧ1 κατηγορίας του 3ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. που πραγματοποιήθηκε στην πίστα motocross στα Φίχτια Αργολίδας.

Με την πτώση της καρό σημαίας ο Παναγιώτης Κουζής δήλωσε: «Στο Άργος είχαμε ένα πολύ πιο εύκολο αγώνα συγκριτικά με αυτόν που πραγματοποιήσαμε δυο εβδομάδες πριν στη λασπωμένη πίστα της Χαλκίδας. Η πίστα στα Φίχτια είναι γρήγορη και αυτό δημιουργεί έντονο ανταγωνισμό μεταξύ των αναβατών. Η σημερινή μου διπλή νίκη με βοήθησε να συγκεντρώσω άλλους 50 βαθμούς και να δημιουργήσω μία διαφορά 23 βαθμών από τον 2ο αναβάτη στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος».

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας κέρδισε το 1ο σκέλος του αγώνα έχοντας δημιουργήσει μία διαφορά 8 δευτερολέπτων από το 2ο αναβάτη. Στο 2ο σκέλος ενώ ξεκίνησε πρώτος και βρισκόταν επικεφαλής μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, έχασε την πρώτη θέση καθώς καθυστέρησε στις προσπεράσεις των πιο αργών οδηγών.

Ο Παναγιώτης Παπίλας στον τερματισμό του αγώνα δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος με το σημερινό αποτέλεσμα κερδίζοντας μία πρώτη και μία δεύτερη θέση. Η μοτοσυκλέτα μου κινήθηκε απροβλημάτιστα και στα 2 σκέλη. Ενώ στο 1ο σκέλος ξεκινήσαμε με λάσπη στο 2ο σκέλος η πίστα ήταν σκληρή και με πολλά σαμάρια. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός, γρήγορος και με υψηλό ανταγωνισμό αλλά και με αλλαγές στη μορφολογία της πίστας.»

Ο 4ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα διοργανωθεί την Κυριακή 23 Απριλίου στην Πτολεμαϊδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.