Το πρώτο Connected Cars Conference

By  |  0 Comments

Το 1st Connected Cars Conference πραγματοποιείται την Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza και αποτελεί την πρώτη δυναμική συνάντηση του ευρύτερου κλάδου της Αυτοκινητοβιομηχανίας , με στόχο να παρουσιαστούν οι τάσεις, οι προοπτικές και να αναδειχθούν επίκαιρα θέματα, προκειμένου να προωθηθεί η δυναμική των Connected Cars στην Ελλάδα, σχετικά με την επαύξηση της ασφάλειας των επιβαινόντων, τη συνδεσιμότητα και την ψυχαγωγία των επιβατών, την έξυπνη κινητικότητα και τη διεύρυνση συνολικά των επιλογών του πελάτη / καταναλωτή.

Η αυτοκινητοβιομηχανία σήμερα υπό την πίεση σοβαρών προβλημάτων, όπως η περιβαλλοντική επιβάρυνση, η ατμοσφαιρική ρύπανση, οι απαιτήσεις αύξησης της ασφάλειας και μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και της αυξημένης ανάγκης για ικανοποίηση των αναγκών οδηγών και επιβατών, προχωρά σε λύσεις που μέχρι τώρα χαρακτηρίζονταν επιστημονικής φαντασίας! Στελέχη του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας και των ενδιαφερόμενων εμπορικών βιομηχανιών, διεθνείς experts, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, θα βρίσκονται στο συνέδριο προκειμένου να προβάλουν και να συζητήσουν τρέχοντα και αναδυόμενα θέματα, εξελιγμένες υπηρεσίες και τεχνολογίες, ώστε να αναδείξουν τη «δύναμη» των Connected Cars.

Το συνέδριο πρόκειται να εστιαστεί σε θέματα αιχμής και έρευνας για την ικανότητα του αυτοκινήτου να προσφέρει: Safety (προειδοποίηση οδηγού για οδικά προβλήματα), Entertainment (ψυχαγωγία μέσω διεπαφών smartphone, Wi-Fi, hotspots δίκτυο ή κοινωνικά δίκτυα), Well-being (ατομική βοήθεια του οδηγού), Vehicle management (μείωση κόστους μετακίνησης και αύξηση άνεσης επιβατών), Mobility management (καθοδήγηση για ταχύτερη, ασφαλέστερη και πιο οικονομική οδήγηση), Home integration (διασύνδεση με χώρους ενδιαφέροντος του οδηγού για τον έλεγχο της ασφάλειάς τους), Autonomous driving (self-parking, κίνηση, εντοπισμό του οδηγού από το αυτοκίνητο) κ.ά.

Ήδη έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους και θα μοιραστούν τη γνώση και εμπειρία τους experts από ASECAP, COPER, ENISA, HELLSTRON, Robert Bosch, EY, BMW Group Hellas, Porsche Hellas, Mercedes-Benz Ελλάς, Volkswagen, Volvo Cars Hellas, AVIS, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΛΙΝΗΟ, Logistics Way, ΕΛ.ΠΕ., ΣΕΚΕΕ, Intelligent Transportation Systems, Uber Ελλάς, Ηρωική Πόλη Νάουσας , ΕΜηΠΕΕ, Πανεπιστήμιο Πατρών (Τηλεματική Μεταφορών), Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας και το περιοδικό CAR&DRIVER.
Το συνέδριο δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν από κοντά και να «αγγίξουν» τα νέα μοντέλα γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών που θα εκτίθενται ειδικά γι’ αυτούς στον υπαίθριο χώρο του Maroussi Plaza.

Για να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου και να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε αυτό επισκεφθείτε το www.connectedcars.gr ή καλέστε τον Φίλιππο Κιουρτσιδάκη, T: 210 6617 777 (εσωτ. 224) Ε: fkiourtsidakis@boussias.com

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.