Ανάβαση Πάρνηθας στις 27/5!

By  |  0 Comments

“Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών η Οργανωτική Επιτροπή της ΦΙΛΠΑ και ο Δήμος Αχαρνών
που στηρίζει την εκδήλωση, αποφάσισαν την αναβολή της “Ανάβασης Πάρνηθας Regularity Rally” που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 27/5. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.”

Το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, η ΦΙΛΠΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών και στα πλαίσια της 4ης Ανθοκομικής έκθεσης, διοργανώνει την εκδήλωση «Ανάβαση Πάρνηθας». Ένα Regularity Ράλλυ σχεδιασμένο πάνω στη θρυλική διαδρομή της Ανάβασης Πάρνηθας που έχει αφήσει ιστορία. Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει πολλές συμμετοχές και υπόσχεται ένα εντυπωσιακό θέαμα για τους φίλους του Παλαιού αυτοκινήτου.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ιστορικά αυτοκίνητα ηλικίας από 30 έως 100 ετών που θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες απ΄ όπου θα πάρει εκκίνηση το πρώτο στις 11:00 πμ. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, τα ιστορικά αυτοκίνητα θα διαγωνισθούν σε ειδικές δοκιμασίες ακριβείας regularity.

Παρόλο το πέρασμα του χρόνου κάποιες αξίες παραμένουν αναλλοίωτες αποδεικνύοντας την διαχρονική γοητεία της κλασσικής Ανάβασης Πάρνηθας. Η εκδήλωση αυτή αναμένεται να αποτελέσει ένα ταξίδι στο όμορφο παρελθόν επαναφέροντας στο μυαλό όλων αναμνήσεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.