Αντίκες και Λουλούδια

By  |  0 Comments

Με την συμμετοχή 95 πανέμορφων ιστορικών αυτοκινήτων ηλικίας από 30-100 ετών και με μεγάλο ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 1 Μαΐου η εκδήλωση «12ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες & Λουλούδια 2017» στην πλατεία Πολιτείας για τον χαιρετισμό της άνοιξης.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης κα Κλεοπάτρα Χατζοπούλου υποδέχτηκαν τους συμμετέχοντες με τα καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα – αντίκες.

Στις 12:30 δόθηκε η εκκίνηση των οχημάτων από την Πλατεία Πολιτείας στολισμένα με το πατροπαράδοτο «στεφάνι» του Μάη, προσφορά της Ανθοκομικής Έκθεσης και διανύοντας μια διαδρομή περίπου 15 χλμ. κατέληξαν και πάλι στην Πλατεία Πολιτείας για γεύμα στο CeΛΛine Cafe.

Με την συμμετοχή 95 πανέμορφων ιστορικών αυτοκινήτων ηλικίας από 30-100 ετών και με μεγάλο ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 1 Μαΐου η εκδήλωση «12ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες & Λουλούδια 2017» στην πλατεία Πολιτείας για τον χαιρετισμό της άνοιξης. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης κα Κλεοπάτρα Χατζοπούλου υποδέχτηκαν τους συμμετέχοντες με τα καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα – αντίκες. Στις 12:30 δόθηκε η εκκίνηση των οχημάτων από την Πλατεία Πολιτείας στολισμένα με το πατροπαράδοτο «στεφάνι» του Μάη, προσφορά της Ανθοκομικής Έκθεσης και διανύοντας μια διαδρομή περίπου 15 χλμ. κατέληξαν και πάλι στην Πλατεία Πολιτείας για γεύμα στο CeΛΛine Cafe. Θερμές ευχαριστίες στους Χορηγούς της εκδήλωσης ΛΑΔΑΚΗΣ Ι. Α.Ε. και Ανθοκομική Έκθεση όπως επίσης και στους Υποστηρικτές CeΛΛine Cafe και Δήμος Κηφισιάς. Θερμές ευχαριστίες και στους Χορηγούς επικοινωνίας Automania, EΡΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Επικοινωνία 94FM και Αυτοκίνηση 100,3FM.

Θερμές ευχαριστίες από τους διοργανωτές στους Χορηγούς της εκδήλωσης ΛΑΔΑΚΗΣ Ι. Α.Ε. και Ανθοκομική Έκθεση όπως επίσης και στους Υποστηρικτές CeΛΛine Cafe και Δήμος Κηφισιάς.

Μα και στους Χορηγούς επικοινωνίας Automania, EΡΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Επικοινωνία 94FM και Αυτοκίνηση 100,3FM.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.