Ξεκίνησαν όλα πριν από 100 χρόνια

By  |  0 Comments

Ο Ryan Friedlinghaus και η ομάδα της West Coast Custom θα ξαναδημιουργήσουν το Mitsubishi Model A, το πρώτο επιβατικό όχημα στην ιστορία της Mitsubishi αλλά με τις τεχνολογικές καινοτομίες του σήμερα

Για να γιορτάσει την επέτειο των 100 χρόνων της, η Mitsubishi Motors North America, Inc. (MMNA) θα ξαναγυρίσει στην αρχή. Σε συνεργασία με τη West Coast Customs, η Mitsubishi ξαναφτιάχνει το όχημα με το οποίο ξεκίνησαν όλα, το Mitsubishi Model A, με την πιο σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει η μάρκα στον αιώνα που διανύουμε. Η West Coast Customs θα κατασκευάσει ένα Mitsubishi Model A της σημερινής εποχής με την εμφάνιση του πρώτου μοντέλου του 1917 βασισμένο στην πλατφόρμα του πιο προηγμένου τεχνολογικά οχήματος της μάρκας, του Outlander Plug-In Hybrid Electric Vehicle (PHEV).

«Νιώθουμε περήφανοι που είμαστε μία μάρκα 100 ετών, με πλούσια κληρονομιά στο χώρο του αυτοκινήτου. Το Mitsubishi Model A είναι το όχημα που προετοίμασε το δρόμο για πολλά μοναδικά και συναρπαστικά μοντέλα όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε ενθουσιασμένοι που το ξανασχεδιάζουμε με την West Coast Customs,» δήλωσε η Francine Harsini, διευθύντρια marketing της MMNA. «Το Mitsubishi Model A θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του μοντέλου του 1917, αλλά θα βασίζεται στο πάτωμα του PHEV και θα προσφέρει την πιο σύγχρονη τεχνολογία αυτοκινήτου.»

Το 1917, το Mitsubishi Model A ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που κοσμήθηκε με το έμβλημα των τριών διαμαντιών όταν παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας παγκόσμιας εταιρείας αυτοκινήτων που γιορτάζει σήμερα έναν αιώνα τεχνολογικής καινοτομίας. Με το Model A, η αυτοκινητιστική ιστορία της Mitsubishi ξεκίνησε με 22 οχήματα από την πρώτη Ιαπωνική σειρά μαζικής παραγωγής.

Ο CEO και Ιδρυτής της Founder West Coast Customs, Ryan Friedlinghaus, δήλωσε γι’ αυτό το επαναστατικό εγχείρημα : «Μας τιμά απίστευτα το γεγονός μας επέλεξαν να αναλάβουμε την κατασκευή ενός θρυλικού μοντέλου για τη Mitsubishi με την ευκαιρία της επετείου των 100 χρόνων της από το πρώτο όχημα μαζικής παραγωγής της.  Είναι απίστευτα συναρπαστικό να μπορέσουμε να ενσωματώσουμε στην ιστορία του πρώτου Mitsubishi Model A την τεχνολογία των σημερινών μοντέλων της Mitsubishi για την επαναδημιουργία του Mitsubishi Model A.  Τα μέλη της ομάδας σε όλα τα τμήματα  της West Coast Customs είναι ενθουσιασμένα με την εμπλοκή τους στην κατασκευή ενός οχήματος που έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο στην ιστορία της αυτοκίνησης.»

Η κατασκευή θα παρουσιαστεί μέσω ενός επεισοδίου της σειράς West Coast Customs στο Burbank, CA που παίζεται από το δίκτυο Velocity, κάθε Τρίτη στις 9 PM PST/EST.

Το Outlander PHEV θεωρείται το αποκορύφωμα της τεχνογνωσίας της Mitsubishi στην ιστορία του αυτοκινήτου: 50 χρόνια ηλεκτροκίνησης και δεκαετίες στην τεχνολογία τετρακίνησης βελτιωμένης σε διεθνείς αγώνες ράλι. Έχοντας έναν πολύ αποδοτικό δίλιτρο βενζινοκινητήρα, δύο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες και το κορυφαίο σύστημα Super All-Wheel Control (S-AWC) της Mitsubishi, το Outlander PHEV προσφέρει τις ικανότητες ενός SUV και την οικονομία ενός EV. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Mitsubishi Motors και το Outlander PHEV επισκεφθείτε το media.mitsubishicars.com.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.