Αγωνιστική οδήγηση από την Pirelli και τα MINI JCW

By  |  0 Comments

Συνθήκες αγωνιστικής οδήγησης είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στο Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (γήπεδο Softball) από την Παρασκευή 16, έως την Κυριακή, 18 Ιουνίου, όπου πραγματοποιήθηκε το MINI JCW Workout 2017.

Δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου αλλά και κοινό, έχοντας τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους στο πλευρό τους, οδήγησαν τέσσερα μοντέλα ΜΙΝΙ JCW τα οποία φορούσαν τα κορυφαία ελαστικά P Zero και Cinturato P7 της Pirelli. Τα ελαστικά που χρησιμοποιήθηκαν δοκιμάστηκαν σε συνθήκες στεγνής οδήγησης, φρενάρισμα σε βρεγμένο και off-road χρήση.

Η Pirelli διαθέτει σειρά ελαστικών για τα brands BMW & ΜΙΝΙ με ειδική σήμανση οπού και είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει ένα αυτοκίνητο να αναδείξει όλες τις δυνατότητές του.

Η Pirelli, με τεχνογνωσία κι εμπειρία πάνω από 100 χρόνια, σχεδιάζει και παράγει προϊόντα στον τομέα των ελαστικών που προάγουν τις έννοιες της ποιότητας, της τεχνολογίας, της υψηλής οδηγικής άνεσης και της ολοκληρωμένης ασφάλειας σε όλες τις συνθήκες.

Τουλάχιστον δύο έως τρία χρόνια χρειάζονται οι μηχανικοί της Pirelli για να δημιουργήσουν ένα προϊόν το οποίο εναρμονίζεται άριστα με το αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετείται, σε στενή συνεργασία με τους μηχανικούς κάθε κατασκευαστή αυτοκινήτων. Άρα σήμερα η Pirelli έχει ήδη  ξεκινήσει τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των ελαστικών που θα φορούν τα μοντέλα του 2020!

Αγωνιστική οδήγηση από την Pirelli και τα MINI JCW!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.