Σε ρυθμούς Ρολάν Γκαρός το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις!

By  |  0 Comments

Λίγες στιγμές πριν την Τελετή Εκκίνησης, ο 3ος γύρος του FIA ERC κινήθηκε σε ρυθμούς Ρολάν Γκαρός, ενός από τα κορυφαία τουρνουά τένις στον κόσμο, το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Γαλλία και είναι το διασημότερο που πραγματοποιείται σε χωμάτινο τερέν.

Με κοινό στοιχείο τη διεθνή αναγνωρισιμότητα και… τη χωμάτινη επιφάνεια, δύο εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, ο 13 φορές Πρωταθλητής Μέσης Ανατολής Nasser Al-Attiyah και ο 2 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης Kajetan Kajetanowicz, χαλάρωσαν με έναν φιλικό αγώνα τένις μεταξύ τους, σε γήπεδο της Ακαδημίας Τένις «Φθιωτικός», που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το Service Park του αγώνα. Αν και δήλωσαν ότι έπαιζαν τένις για πρώτη φορά, η απόδοσή τους ήταν καλή, όμως το κυριότερο είναι ότι διασκέδασαν.

Kajetan Kajetanowicz: «Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα τένις. Πριν από πολλά χρόνια, έπαιζα με φίλους μου σκουός. Φυσικά δεν είναι το ίδιο, αλλά μου άρεσε. Δε γνωρίζω τους κανόνες, οπότε δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιος κέρδισε. Σίγουρα, προτιμώ τα ράλλυ από το τένις και γι’ αυτό είμαι εδώ. Το τένις έχει πλάκα, αλλά δεν είμαι βέβαιος πως ήταν καλό για εμένα πριν από το ράλλυ» δήλωσε αστειευόμενος.

Nasser Al-Attiyah: «Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ, στο Ράλλυ Ακρόπολις. Σήμερα παίξαμε τένις με τον Kajto και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δε μετρούσαμε πόντους, αλλά νομίζω ότι και οι δύο κερδίσαμε!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.