Το ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2017 στο SEAJETS Acropolis Rally!

By  |  0 Comments

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς και μάλιστα ευρωπαϊκού επιπέδου “μπήκε” το Skoda Fabia 1.2 TSI με το οποίο ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων αναβιώνει τον θεσμό του Ενιαίου Πρωταθλήματος. Το πρώτο αυτοκίνητο που μετετράπη πλήρως σε αγωνιστικό για τους αγώνες Ενιαίου, βρέθηκε στο Service Park του SEAJETS Acropolis Rally στην Πανελλήνια Έκθεση της Λαμίας.

Οι φίλοι των αγώνων είχαν έτσι την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το νέο αγωνιστικό και να συνομιλήσουν με στελέχη του Συνδέσμου σχετικά με το ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2017.

Μάλιστα υπήρξε ακόμη και ενδιαφέρον για συμμετοχή στο θεσμό του Ενιαίου, από ανθρώπους που είδαν από κοντά το υψηλό επίπεδο της μετατροπής του αυτοκινήτου σε αγωνιστικό με γνώμονα την ασφάλεια και το χαμηλό κόστος.

Υπενθυμίζεται πως το ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2017 θα ξεκινήσει στις 16 Ιουλίου από τη Δημητσάνα και την ανάβαση του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος εκεί. Θα περιλαμβάνει συνολικά τέσσερις αγώνες ταχύτητας και δύο αγώνων αναβάσεων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.