‘You’ll Never Walk Alone’: Η Opel και ο Klopp επεκτείνουν τη συνεργασία

By  |  0 Comments
  • Νέα συμφωνία: υπογράφηκε σήμερα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με τον πρεσβευτή μάρκας Klopp
  • Νέο εταιρικό αυτοκίνητο: Λευκό δεξιοτίμονο Opel Insignia Grand Sport για τον διάσημο προπονητή

Η Opel και ο προπονητής της Liverpool FC Jürgen Klopp ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους για παράταση του τρέχοντος συμβολαίου. Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, ο Klopp παραμένει πρεσβευτής της μάρκας Opel τα επόμενα χρόνια.

Η Opel και ο Jürgen Klopp συνεργάζονται από τον Αύγουστο του 2012, όταν ο χαρισματικός και αξιαγάπητος προπονητής προσήλθε στην εταιρεία ως πρεσβευτής μάρκας. Την τελευταία πενταετία, η θετική εξέλιξη της μάρκας μπορεί να συνδεθεί με τον πρώην προπονητή της 1. FSV Mainz 05 και της Borussia Dortmund ο οποίος ανέλαβε τη Liverpool τον Οκτώβριο του 2015. Από τότε που ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Opel, έχει πρωταγωνιστήσει σε 17 τηλεοπτικές διαφημίσεις πέραν των πολλών ακόμα δεσμεύσεων που εκπληρώνει για λογαριασμό της Γερμανικής κατασκευάστριας εταιρείας αυτοκινήτων.

«Είμαστε χαρούμενοι που ο Jürgen θα παραμείνει μέλος της οικογένειας Opel επειδή ταιριάζει άριστα στη μάρκα Opel. Συμβολίζει με απόλυτα πειστικό τρόπο πολλά από αυτά που η Opel αντιπροσωπεύει σήμερα και επιθυμεί να υλοποιήσει στη συνέχεια. Το μέλλον ανήκει σε όλους και εμείς προσβλέπουμε στο μέλλον με τον Jürgen Klopp,» δήλωσε η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Opel, Tina Müller.

«Ανέκαθεν ήμουν πολύ περήφανος για τη σχέση μου με την Opel επειδή έχουμε πολλά κοινά. Ανυπομονώ για τη συνέχιση της συνεργασίας και για να παίξω το δικό μου ρόλο στην ανάκαμψη της εταιρείας» δήλωσε ο Klopp.

Εκτός από την ομιλία του στους συμμετέχοντες του συνεδρίου “OPELxWIRED future.mobility“ και την υπογραφή της νέας συμφωνίας με την εταιρεία, ο 49χρονος πήγε επίσης στο Rüsselsheim για να παραλάβει ένα πραγματικά μοναδικό δώρο γενεθλίων, λίγο νωρίτερα. Τρεις ημέρες πριν από τα 50ά του γενέθλια, ο Klopp παρέλαβε το ολοκαίνουργιο εταιρικό του αυτοκίνητο. Το πλήρως εξοπλισμένο δεξιοτίμονο Opel Insignia Grand Sport σε Abalone White διαθέτει τον κορυφαίο κινητήρα 2.0 Direct Injection Turbo 191 kW/260 hp (κατανάλωση καυσίμου NEDC: στην πόλη 11.5 l/100 km, εκτός πόλης 7.1 l/100 km, μικτός κύκλος 8.7 l/100 km, 199 g/km CO2), οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και προηγμένο σύστημα τετρακίνησης (AWD) με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring). «Αγάπησα το νέο Insignia από την πρώτη στιγμή που το είδα. Στη Liverpool θα λέγαμε απλά: ‘Είναι τεράστιο’» δήλωσε ο προπονητής της Liverpool.

Στη φωτογραφία ο Opel CEO Michael Lohscheller η Opel CMO Tina Müller και ο Liverpool FC manager Jürgen Klopp με το νέο Insignia.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.