Αξεσουάρ BMW M Performance για τη νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo

By  |  0 Comments

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo είναι απαράμιλλα γοητευτική, απίστευτα ευέλικτη και εξαιρετικά δυναμική. Η αποκλειστική γκάμα Αξεσουάρ BMW M Performance θα διατίθεται από το λανσάρισμά της το Νοέμβριο του 2017 με σκοπό να αναδείξει το σπορ χαρακτήρα της. Τα retrofit αξεσουάρ για το σύστημα κίνησης, την ανάρτηση, το εξωτερικό και το cockpit – εμπνευσμένα από το μηχανοκίνητο αθλητισμό – αναβαθμίζουν τη δυναμική συμπεριφορά και χαρίζουν στη νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo μία έντονα εκφραστική εμφάνιση.

Η αναγνωρισμένη, αγωνιστική τεχνογνωσία της BMW M GmbH, όπου βασίστηκε η εξέλιξη των εξαρτημάτων, αντανακλάται στο αυθεντικό στυλ της σειράς BMW M Performance. Όλα τα προϊόντα πληρούν τα υψηλά πρότυπα του BMW Group ως προς την επιλογή υλικών, το design και την ποιότητα κατασκευής. Η εκ των υστέρων τοποθέτησή τους δεν έχει την οποιαδήποτε επίπτωση στους όρους εγγύησης που ισχύουν για το αυτοκίνητο.

Το σύστημα σιλανσιέ BMW M Performance προσφέρει στη BMW Σειρά 6 Gran Turismo μία πραγματικά εντυπωσιακή ακουστική και οπτική διάσταση. Διαμορφώνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο πίσω τμήμα και διασφαλίζει έναν σπορ ήχο, ο οποίος είναι κατάλληλος και για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Το σιλανσιέ κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι και εξελίχθηκε ειδικά για τα βενζινοκίνητα μοντέλα BMW 630i Gran Turismo (κατανάλωση μικτού κύκλου: 6,6 – 6,2 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 152 – 142 g/km), BMW 640i Gran Turismo (κατανάλωση μικτού κύκλου: 7,4 – 7,0 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 169 – 159 g/km), BMW 640i xDrive Gran Turismo (κατανάλωση μικτού κύκλου: 8,2 – 7,7 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 187 – 177 g/km). Ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα και τον εξοπλισμό, διατίθεται είτε με στρογγυλές ή με τραπεζοειδείς απολήξεις εξαγωγής από χρώμιο ή ανθρακονήματα. Οι στρογγυλές απολήξεις διαθέτουν χαραγμένο λογότυπο Μ και οι τραπεζοειδείς αντίστοιχα το λογότυπο M Performance.

Η δυναμική συμπεριφορά αλλά και η εξωτερική γοητεία της νέας BMW Σειράς Gran Turismo προάγονται με ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών BMW M Performance. Αυτές κατασκευάζονται με τεχνικές σφυρηλάτησης που εξοικονομούν βάρος και υιοθετούν διεπίπεδη, 2άκτινη και δίχρωμη σχεδίαση.

Η high-gloss βαφή συνδυάζεται με τις γυαλισμένες επιφάνειες στις εξωτερικές ακτίνες και τη στεφάνη της ζάντας. Οι αποκλειστικής σχεδίασης τροχοί συνδυάζονται με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων 245/35 R21 στον εμπρός άξονα και 275/30 R21 στον πίσω, με ιδιότητες run flat. Το σπορ σύστημα πέδησης που επίσης διατίθεται για τη νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo, βελτιστοποιεί τη δυναμική οδηγική εμπειρία αλλά και την αισθητική του αυτοκινήτου. Ακόμα και σε εξαιρετικά δυναμική οδήγηση, η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo πετυχαίνει αξιόπιστο φρενάρισμα μέσω εσωτερικά αεριζόμενων, ελαφρών, διάτρητων δίσκων με 4πίστονες σταθερές δαγκάνες από αλουμίνιο στον εμπρός άξονα και μονοπίστονες πλευστές δαγκάνες πίσω. Οι κόκκινες δαγκάνες υποδηλώνουν ότι το σπορ σύστημα πέδησης BMW M Performance προέρχεται από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η high-gloss μαύρη μάσκα BMW M Performance μεταμορφώνει το εμπρός τμήμα της BMW Σειράς 6 Gran Turismo σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό στοιχείο. Σε συνδυασμό με τις μαύρες διακοσμητικές μπάρες του ενεργού αεραγωγού, η κλασική μάσκα BMW αποκτά μία άριστα εναρμονισμένη εμφάνιση. Οι εξωτερικοί καθρέπτες της BMW M Performance από ανθρακονήματα είναι ένα ακόμα ιδιαίτερο οπτικό στοιχείο. Εξαρτήματα από CFRP (πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα) είναι χειροποίητα, περίτεχνα κατασκευασμένα για τη νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Πολυστρωματική βαφή και highgloss φινίρισμα προσδίδουν στις επιφάνειες του αυτοκινήτου εντυπωσιακό βάθος. Το ματ εξωτερικό με φιλμ BMW M Performance Frozen Black τονίζει άριστα τις σπορ κομψές γραμμές και τις αρμονικές αναλογίες της νέας BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

Οι ματ μαύρες και γκρι διακοσμητικές λωρίδες δένουν άψογα με τη γεωμετρία του αυτοκινήτου. Το σπορ τιμόνι της BMW Σειρά 6 Gran Turismo προσδίδει μία αγωνιστική αίσθηση στο cockpit. Η επένδυση με δέρμα alcantara, οι μεγάλες υποδοχές για τους αντίχειρες και το ελαφρώς επίπεδο κάτω τμήμα το κάνουν ευχάριστο στο κράτημα, προσφέρουν βέλτιστη λαβή και διασφαλίσουν άμεση απόκριση. Μαλακό δέρμα nappa στο πάνω και κάτω τμήμα και στη στεφάνη του τιμονιού, μία διπλές ασημί/γκρι ραφές και η κόκκινη κεντρική επισήμανση ολοκληρώνουν τη δυναμική σχεδίαση του σπορ τιμονιού BMW M Performance. Επίσης περιλαμβάνει χειριστήρια για μηχανικές αλλαγές ταχυτήτων (shift paddles) σε συνδυασμό με το 8τάχυτο, σπορ κιβώτιο Steptronic. Πατάκια BMW M Performance διατίθενται επίσης στην προϊοντική γκάμα του cockpit.

Οι αποκλειστικές retrofit επιλογές της σειράς BMW M Performance θα διατίθενται με το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 6 Gran Turismo. Όλα τα προϊόντα ανήκουν στο πρόγραμμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW, που πωλούνται και τοποθετούνται από το δίκτυο εμπόρων BMW, τις θυγατρικές πωλήσεων BMW και τους Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστές BMW.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.