Eagle F1 Asymmetric 3 στο VW Arteon

By  |  0 Comments

Η Goodyear ανακοίνωσε ότι το πολυβραβευμένο ελαστικό υπέρ υψηλών επιδόσεων, Eagle F1 Asymmetric 3, που διαθέτει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία SealTech, εγκρίθηκε από την VW ως εξοπλισμός πρώτης τοποθέτησης για το νέο Arteon.

H SealTech τεχνολογία αποτελεί την πιο πρόσφατη λύση της Goodyear στον τομέα της μετακίνησης, βασισμένη στην τεχνολογία επίστρωσης post-cure. Η SealTech τεχνολογία σφραγίζει σημεία διάτρησης διαμέτρου έως 5 χιλιοστά στην περιοχή του πέλματος του ελαστικού, παρέχοντας άριστη και ισορροπημένη οδηγική επίδοση. Η σήμανση SealTech είναι ορατή στο πλευρικό τοίχωμα του ελαστικού.

«Είμαστε υπερήφανοι για τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου μας και την προσθήκη της τεχνολογίας  SealTech στο νέο VW Arteon. Υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον για νέες λύσεις στη μετακίνηση τόσο από τους κατασκευαστές οχημάτων όσο και από τους καταναλωτές και συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη τεχνολογιών όπως η SealTech προκειμένου να ικανοποιήσουμε αυτή τη ζήτηση», δήλωσε ο Nick Harley, Διευθύνων Σύμβουλος OE Consumer Goodyear EMEA.

Το νέο Volkswagen Arteon είναι ένα τετράπορτο κουπέ που εντυπωσιάζει με το καινοτόμο και συνάμα πρακτικό του σχεδιασμό. Προκειμένου να παρέχει ξεχωριστή οδηγική εμπειρία, το αυτοκίνητο θα εξοπλιστεί με τα ελαστικά Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 σε διαστάσεις 225/55R17 97W και 245/45R18 96W που διαθέτουν τη νέα τεχνολογία  SealTech.

Νίκες σε δοκιμές και διακρίσεις ,μεταξύ άλλων, σε: Auto Bild allrad τεύχος 4, Μάρτιος-Απρίλιος 2017 (νικητής δοκιμής); Sport Auto (Γερμανία) Τεύχος  5-2016, 15 Απριλίου, 2016 (νικητής δοκιμής); Auto Zeitung (Γερμανία)  Τεύχος  6 24 Φεβρουαρίου, 2016 (διάκριση)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.