Ενοικίαση αυτοκινήτων από την Mercedes-Benz Ελλάς

By  |  0 Comments

Η Mercedes-Benz Ελλάς εγκαινιάζει μία ακόμη νέα υπηρεσία!

Με τη “StarRent | Mercedes-Benz & smart Rentals” όλοι έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους για μία ή περισσότερες ημέρες.

Είτε πρόκειται για ένα ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης, είτε για ένα ευρύχωρο πολυτελές SUV –  ακόμα και κάποιο αυτοκίνητο επιδόσεων – η StarRent | Mercedes-Benz & smart Rentals προσφέρει προς ενοικίαση την πιο ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων ώστε να ανταποκρίνεται άψογα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός! Επισκεφθείτε τον αγαπημένο σας ελληνικό προορισμό πίσω από το τιμόνι μίας Mercedes-Benz ή ενός smart, επιλέγοντας τις ημέρες που θα ταξιδέψετε στο www.starrent.gr και ακολουθώντας τα επόμενα βήματα για την κράτηση του αυτοκινήτου που σας ταιριάζει καλύτερα.

Για πληρέστερη ενημέρωση, απευθυνθείτε στην Mercedes-Benz Ελλάς ή στο www.starrent.gr.

Προς το παρόν, η υπηρεσία ενοικίασης λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00 στα κεντρικά γραφεία της Mercedes-Benz Ελλάς στη Ν. Κηφισιά. Ισχύουν οι «γενικοί όροι ενοικίασης».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.