Η Goodyear σε Jaguar και Land Rover

By  |  0 Comments

Η Goodyear ανακοινώνει την επιλογή της από τη Jaguar Land Rover ως πρότυπος προμηθευτής εξοπλισμού ελαστικών για τα νέα Jaguar F-Pace, Land Rover Discovery και Range Rover Velar.

Η Goodyear έχει δημιουργήσει τα ελαστικά Eagle F1 Asymmetric 3 SUV για το νέο Jaguar F-Pace, το πρώτο SUV της εταιρείας με εξαιρετική δυναμική και εντυπωσιακό εξοπλισμό, καθώς και για το Range Rover Velar, το οποίο συνδυάζει την κομψή απλότητα με καινοτόμα τεχνολογία και μηχανική.

Τα ελαστικά θα φέρουν το διακριτικό “JLR”, ως ένδειξη έγκρισης από τη  Jaguar Land Rover σε όλα της τα οχήματα με μεγέθη 255/60R18 112W XL, 255/55R19 111W XL και 255/50R20 109W. Τα ελαστικά έχουν προσαρμοστεί από τους μηχανικούς της Goodyear με στόχο να  ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κατασκευαστή για χαμηλή αντίσταση κύλισης, χαμηλό βάρος καθώς και πολύ καλές επιδόσεις εκτός δρόμου.

Για το καινούργιο Land Rover Discovery, το SUV της οικογένειας με εξαιρετικό σχεδιασμό, κορυφαία τεχνολογία και αξιοσημείωτη  ευελιξία, τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV επιλέχθηκαν ως πρώτη τοποθέτηση στα ακόλουθα μεγέθη: 255/50R19 113W XL, 255/55R20 110W, και 275/45R21 110W.

“Ο σχεδιασμός και η μηχανική πρότυπου εξοπλισμού για την εμβληματική Jaguar Land Rover αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ικανότητα της Goodyear να κατανοεί και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτου” δήλωσε ο Nick Harley, Managing Director OE Consumer EMEA της Goodyear, “Η προμήθεια εξοπλισμού στη Jaguar Land Rover αποτελεί μια μακράς διάρκειας επιτυχία, η οποία οφείλεται στην τεχνογνωσία των μηχανικών μας και  μας επιτρέπει  να δημιουργήσουμε ελαστικά ειδικά προσαρμοσμένα, που προσφέρουν υψηλή απόδοση, μεγάλες επιδόσεις και αναμενόμενη ποιότητα σε SUVs υψηλών προδιαγραφών όπως το Jaguar F-Pace, Range Rover Velar και το Land Rover Discovery.”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.