Νέα εποχή για την Goodyear Dunlop Ελλάς

By  |  0 Comments

Νέα γραφεία θα αποκτήσει η Goodyear Dunlop Ελλάς όπου και σκοπεύει να μεταφέρει την έδρα των δραστηριοτήτων της. Από 1η Αυγούστου 2017, η εταιρεία θα στεγάζεται σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτηριακό συγκρότημα στο Μαρούσι. Η νέα βάση της εταιρείας προσφέρει αναβαθμισμένο εργασιακό περιβάλλον και υποδομές ενισχύοντας την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς στη νέα έδρα τα τηλέφωνα και τα email επικοινωνίας της εταιρείας και των εργαζομένων θα παραμείνουν τα ίδια.

H Goodyear είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών παγκοσμίως. Απασχολεί περίπου 65.000 άτομα και κατασκευάζει τα προϊόντα της σε 47 εγκαταστάσεις σε 21 χώρες σε όλο τον κόσμο.  Διαθέτει δύο Κέντρα Καινοτομίας στο Akron του Ohio και στην Colmar-Berg στο Λουξεμβούργο όπου αναπτύσσονται προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και υπηρεσίες που θέτουν τα πρότυπα τεχνολογίας και επιδόσεων για τη βιομηχανία.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Goodyear και τα προϊόντα της επισκεφθείτε τη σελίδα: www.goodyear.com/corporate

Νέα εποχή για την Goodyear Dunlop Ελλάς Μετακόμιση σε νέα γραφεία Αθήνα, 25 Iουλίου 2017 – Νέα γραφεία θα αποκτήσει η Goodyear Dunlop Ελλάς όπου και σκοπεύει να μεταφέρει την έδρα των δραστηριοτήτων της. Από 1η Αυγούστου 2017, η εταιρεία θα στεγάζεται σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτηριακό συγκρότημα στο Μαρούσι. Η νέα βάση της εταιρείας προσφέρει αναβαθμισμένο εργασιακό περιβάλλον και υποδομές ενισχύοντας την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων. Μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς στη νέα έδρα τα τηλέφωνα και τα email επικοινωνίας της εταιρείας και των εργαζομένων θα παραμείνουν τα ίδια. Σχετικά με H Goodyear είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών παγκοσμίως. Απασχολεί περίπου 65.000 άτομα και κατασκευάζει τα προϊόντα της σε 47 εγκαταστάσεις σε 21 χώρες σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει δύο Κέντρα Καινοτομίας στο Akron του Ohio και στην Colmar-Berg στο Λουξεμβούργο όπου αναπτύσσονται προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και υπηρεσίες που θέτουν τα πρότυπα τεχνολογίας και επιδόσεων για τη βιομηχανία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Goodyear και τα προϊόντα της επισκεφθείτε τη σελίδα: www.goodyear.com/corporate

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.