Ο Σπάρταλης στο Στράτο

By  |  0 Comments

Ο πολύπειρος οδηγός αγώνων, Στέφανος Σπάρταλης, φιλοξενεί το Στράτο Φωτεινέλη στη Βίλα Λέων και εκείνος ανταποδίδει με τη φιλοξενία στο “Πάνω από τα Όρια” αυτής της εβδομάδας. Η συζήτηση ανάμεσά τους περιλαμβάνει έντονες αναμνήσεις από το παρελθόν αλλά και πολλά νέα για το παρόν.

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο High TV την Τετάρτη στις 19:30, ενώ μισή ώρα νωρίτερα την ίδια ημέρα προβάλλεται από το Star Κεντρικής Ελλάδας το οποίο εκπέμπει και μέσα από το πακέτο του Cosmote TV.

Παράλληλα η ωριαία εκπομπή αναρτάται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, στη διεύθυνση

https://www.facebook.com/panoapotaoria

Παράλληλα και αυτή την εβδομάδα ισχύει το ραδιοφωνικό εβδομαδιαίο ραντεβού του Στράτου Φωτεινέλη με τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού 1 του Πειραιά. Όπως κάθε εβδομάδα θα υπάρξουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με πολλούς ανθρώπους προς ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Η εκπομπή “Autosprint Live” μεταδίδεται την Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 19:00 από τους 90,4 Κανάλι 1 του Πειραιά και διαδικτυακά από το www.kanaliena.gr.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.