Πρεμιέρα Ενιαίου στη Δημητσάνα

By  |  0 Comments

Η μεγάλη στιγμή για το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda έρχεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στην 16η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου. Ο αγώνας που προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδας αποτελεί την αγωνιστική πρεμιέρα για τα Skoda Fabia 1.2 TSI του Ενιαίου.

Έτσι στην γραμμή εκκίνησης του αγώνα που διοργανώνει η START LINE θα βρεθούν 15 αυτοκίνητα πλήρως προετοιμασμένα και εναρμονισμένα στους τεχνικούς κανονισμούς του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda. Οι συμμετοχές είναι χωρισμένες σε δύο επιμέρους κατηγορίες καθώς ξεχωριστή κατάταξη έχουν οι οδηγοί κάτω των 30 ετών οι οποίοι από τους 15 είναι οι 7. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στο Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν ακόμη 8 Skoda Fabia 1.2 TSI τα οποία δυστυχώς στον πρώτο αυτό αγώνα δεν κατέστη χρονικά, δυνατό να προετοιμαστούν.

Ασφαλώς η παρουσία των Νέων οδηγών έχει και ξεχωριστή σημασία για τον θεσμό του Ενιαίου αλλά και τους ελληνικούς αγώνες γενικά και στο πλαίσιο αυτό ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου υπενθυμίζεται πως έχει δεχτεί την προσφορά της SEAJETS για τα αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα στους νικητές, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί.

Στην πρεμιέρα του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda στην Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου, αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες του θεσμού, την υποστήριξη των οδηγών παρέχοντας εξοπλισμό και οργανωτική τεχνογνωσία, έχει αναλάβει η εταιρεία PromAuto.

Παράλληλα πριν από μερικές ημέρες εγκρίθηκε από την Ομοσπονδία Μηχανοκινήτου Αθλητισμού Ελλάδας τόσο ο Τεχνικός Κανονισμός του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda 2017, όσο και η Προκήρυξη του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.