Το νέο Opel Grandland X από 24.500 ευρώ

By  |  0 Comments

Μετά τα νέα Mokka X και Crossland X έρχεται και ο μεγαλύτερος αδελφός τους, το Grandland X, το νέο SUV από την Opel, το οποίο θα αντιπροσωπεύσει τη μάρκα  στην κατηγορία SUV C. Με τιμές από 24.500 ευρώ (βενζίνη 1.2 130 ΗΡ ) και 26.300 (diesel 1.6 120 HP).

Συνδυάζει την εξαιρετική ευρυχωρία και ευελιξία, με ένα στιλάτο, δυναμικό εξωτερικό και ένα φιλόξενο, υψηλής ποιότητας εσωτερικό. Και το σπορ δυναμισμό και τη στιβαρότητα με την premium ποιότητα. To νέο Grandland X διαθέτει όλα τα στοιχεία ενός εξαιρετικού SUV. Είναι σπορ, κομψό και πλούσια εξοπλισμένο.

Το Grandland X, με μήκος 4,48m υπερέχει χάρη στο σπορ εξωτερικό του, όπου κυριαρχούν οι κοντοί πρόβολοι και οι κομψές αναλογίες.  Επιπλέον, διατίθεται προαιρετικά με μαύρη οροφή, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη έμφαση στο προσωπικό στυλ.

Στο εσωτερικό, το Grandland X υιοθετεί μία σειρά καινοτόμων τεχνολογιών όπως το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης “Grip Control”,  το Adaptive Cruise Control (ACC), το Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης, το σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού, το Προηγμένο σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος και η Κάμερα Οπισθοπορείας 360°.

Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας, το Grandland X προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης, ευελιξίας και εξαιρετική συνδεσιμότητα με συστήματα  infotainment IntelliLink που είναι συμβατά με Opel OnStar και Apple CarPlay/Android Auto.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν το Grandland X σοβαρό ‘παίκτη’ και διεκδικητή της κορυφής στην κατηγορία.

Την άλλη εβδομάδα και πριν ακόμη εμφανισθεί στις εκθέσεις των Διανομέωνξεκινά η παραγγελιοληψία, με παράδοση των πρώτων οχημάτων τον Οκτώβριο.

 Το νέο Opel Grandland X έρχεται με:

–          5 χρόνια πλήρη εγγύηση (ή 75.000 χλμ).

–           1 χρόνο δωρεάν συνδρομή Opel OnStar

–           Το ισόποσο της αξίας 1 χρόνου ή 100GB WiFi

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.