Το Νέο Volkswagen Crafter Van

By  |  0 Comments

Η Kosmocar – Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα ανακοινώνει τη διάθεση της 3ης γενιάς του Crafter στην Ελληνική αγορά. Από 27.650 ευρώ.

Στόχος στην εξέλιξή του νέου μοντέλου ήταν να προσφέρει λύσεις μεταφοράς, προσανατολισμένες στον πελάτη, με κορυφαία εξοικονόμηση κόστους. Για το λόγο αυτό, λήφθηκαν υπόψη στην κατασκευή του οι απαιτήσεις και τα σχόλια πολλών και διαφορετικών επαγγελματιών, μετά από έρευνα 4 ετών, προσανατολισμένη ακριβώς σε αυτές τις ανάγκες.

Μέσα από αυτή την διαδικασία δημιουργήθηκε το νέο Crafter, ένα αυτοκίνητο που είναι πιο πρακτικό, πιο αποδοτικό και πιο καινοτόμο από ποτέ και ανταποκρίνεται ιδανικά στις απαιτήσεις των πελατών της κατηγορίας του.

Το νέο Crafter, παράγεται στο καινούργιο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Volkswagen, στη Wrzesnia της Πολωνίας.

Το νέο μοντέλο σχεδιαστικά, ακολουθεί την φιλοσοφία του Transporter, ενώ διαθέτει τον καλύτερο συντελεστή αεροδυναμικής στην κατηγορία του. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην πρωτοποριακή σχεδίαση του αμαξώματος με την κεκλιμένη προς τα πίσω οροφή, τη γρίλια του ψυγείου, τα καλυμμένα εμπρός σκαλοπάτια, καθώς και τα σχεδιασμένα προς τα μέσα πλαϊνά τμήματα.

Διατίθεται σε 3 διαφορετικά μήκη (μεσαίο / μακρύ / μακρύ plus)  και με 3 διαφορετικές οροφές (απλή / υπερύψωση / διπλή υπερύψωση)  που μπορούν να συνδυαστούν με 3 διαφορετικά συστήματα κίνησης (εμπρός κίνηση / πίσω κίνηση / 4Motion) ενώ διαθέτει και 2 κιβώτια ταχυτήτων (6-τάχυτο μηχανικό / 8-τάχυτο αυτόματο) για όλα τα συστήματα κίνησης.

Επιπλέον της έκδοσης Van, το νέο Crafter θα διατίθεται και στις ακόλουθες εκδόσεις αμαξώματος:

  • Chassis (μονή / διπλή καμπίνα)
  • Pick Up (μονή / διπλή καμπίνα)

Το νέο Crafter είναι το μόνο αυτοκίνητο στην κατηγορία του που προσφέρει τέτοιο πλουραλισμό δυνατοτήτων, προκειμένου να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες κάθε επαγγελματικής πρόκλησης.

Εργονομία στο εσωτερικό και άνεση εφάμιλλη αυτής ενός επιβατικού αυτοκινήτου, με βέλτιστη εργονομία και πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση. Προσφέρει πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρου, για την τοποθέτηση διάφορων χρήσιμων αντικειμένων, εργονομική τοποθέτηση των χειριστηρίων και διακοπτών αλλά και κάθισμα οδηγού πλήρως ρυθμιζόμενο. Επιπλέον, το νέο Crafter Van μπορεί  να μεταφέρει έως τρεις επιβάτες καθώς διαθέτει διπλό κάθισμα συνοδηγού στον βασικό του εξοπλισμό.

 Το νέο Crafter διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους φόρτωσης στην κατηγορία του, καθώς μπορεί να καλύψει μεταφορικές ανάγκες όγκου 18,4m3 και έως 6 ευρωπαλέτες. Η πλαϊνή συρόμενη πόρτα προσφέρει το μεγαλύτερο ωφέλιμο ύψος και πλάτος και εγγυάται μεγάλη ευκολία στην φόρτωση.

Πολυάριθμες δυνατότητες ασφάλισης φορτίου, όπως δακτύλιοι συγκράτησης ή ράγες σε όλες τις επιφάνειες, αλλά και διαμόρφωσης του χώρου φόρτωσης δίνουν την δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης.

Σχετικά με την ασφάλεια, για πρώτη φορά σε ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο αυτής την κατηγορίας, διατίθενται προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που συναντάμε κυρίως σε επιβατικά αυτοκίνητα και τα οποία ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ασφάλεια κατά την οδήγηση.

Το νέο Crafter εξοπλίζεται με  έναν 2.0 TDI κινητήρα, ο οποίος  πληροί τις προδιαγραφές Euro 6, συνδυάζεται με σύστημα start/stop και είναι σχεδιασμένος για μεγάλα διαστήματα συντήρησης (50.000χλμ) προσφέροντας ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης στον επαγγελματία.

Προσφέρει τρεις διαφορετικές επιλογές κινητήρων και δύο κιβώτια ταχυτήτων, βάσει των οποίων προκύπτουν οι παρακάτω συνδυασμοί:

Οι τιμές του νέου Crafter είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Με λιανική τιμή από 27.650€ με ΦΠΑ στην έκδοση με κινητήρα 2.0 TDI 102PS,  μπορεί να ανταγωνιστεί και τιμολογιακά αυτοκίνητα μικρότερης κατηγορίας.

Το νέο Crafter, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, αποτελεί βασικό πυλώνα της περαιτέρω ανάπτυξης της μάρκας Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα. Αυτό αποδεικνύεται τόσο από την μεγάλη επένδυση για την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου εργοστασίου για την παραγωγή του νέου Crafter, όσο και από τον υψηλό στόχο πωλήσεων για το νέο μοντέλου  σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.