To Service της Mercedes-Benz

By  |  0 Comments

Το Service στα Εξουσιοδοτημένα Σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης της Mercedes-Benz κάνει τη διαφορά

Από τη γέννησή του, το αστέρι της MercedesBenz είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την έννοια της ασφάλειας και την εξέλιξή της, έχοντας να επιδείξει πληθώρα από ορόσημα στην ιστορία της αυτοκινητιστικής ασφάλειας.

Το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της και τα Σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης σε 47 περιοχές της Ελλάδας, με συνέπεια, τεχνογνωσία, πάθος και αγάπη για το αυτοκίνητο εγγυώνται την ποιότητα των ανταλλακτικών και των εργασιών που διενεργούνται στα αυτοκίνητα Mercedes-Benz. Με την τακτική εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού εξασφαλίζεται ότι όλοι οι τεχνικοί και οι υπάλληλοι του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου θα είναι πάντα ενημερωμένοι όσον αφορά στην πιο καινοτόμο τεχνολογία. Τα γνήσια ανταλλακτικά, τα πακέτα Service, ο  δωρεάν έλεγχος μεταχειρισμένου οχήματος καθώς και τα εγκεκριμένα ελαστικά M.O (“Mercedes Original) στο πλαίσιο του One Stop Shop είναι ορισμένες από τις παροχές που βρίσκει κανείς σε ένα Εξουσιοδοτημένο Σημείο Τεχνικής Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz.

Γνήσια Ανταλλακτικά

Όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά MercedesBenz κατασκευάζονται με τα ίδια εργαλεία και με τα ίδια πρότυπα ποιότητας – ανεξάρτητα από τα αν προορίζονται για ένα νέο όχημα ή για ανταλλακτικά. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα και η ασφάλεια του οχήματός σας διατηρείται για πολλά χρόνια, με την εγγύηση ότι η Mercedes σας θα παραμείνει μια Mercedes.

Δεν γίνονται συμβιβασμοί όσον αφορά στην ασφάλεια: όλα τα ανταλλακτικά υποβάλλονται σε ολοκληρωμένους ελέγχους αποδεικνύοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία τους σε πραγματικές αλλά και ακραίες συνθήκες οδήγησης προτού αποκτήσουν το δικαίωμα να φέρουν την ετικέτα του Γνήσιου Ανταλλακτικού Mercedes-Benz. Μόνο όταν ένα ανταλλακτικό πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις της μάρκας κερδίζει το λογότυπο με το αστέρι και βγαίνει στην αγορά.

Πακέτα Service

Με την υπηρεσία αυτή, ο πελάτης γνωρίζει από πριν μέχρι ποιο ακριβώς ποσό θα πληρώσει για εργασία και ανταλλακτικά, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η άνεση, η σιγουριά και η ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή για μία μεγάλη γκάμα μοντέλων – τις Α-Class, Β-Class, CClass, EClass & MClass. Το Service της MercedesBenz λέει την τιμή «μέχρι» και όχι «από», δίνοντας μία ξεκάθαρη εικόνα για το χαμηλό τελικό κόστος πριν ακομα ο πελάτης επισκεφθεί κάποιο από τα Εξουσιοδοτημένα Σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης.

Μάλιστα, όχι μόνο γνωρίζει από πριν τι θα πληρώσει, διασφαλίζοντας την τεχνογνωσία, τα γνήσια ανταλλακτικά και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ενός Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου, αλλά απολαμβάνει επιπλέον εκπτώσεις για ανταλλακτικά και εργασίες που ενδέχεται να προκύψουν από τους ελέγχους που προσφέρονται στο πλαίσιο της συντήρησης.

Αυτά είναι τα Πακέτα Service: άριστη εξυπηρέτηση και κορυφαία ποιότητα με τη σφραγίδα της MercedesBenz.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Πακέτα Service: https://www.mercedes-benz.gr/content/greece/mpc/mpc_greece_website/grng/home_mpc/passengercars/home/servicesandaccessories/services_and_workshop/fixed_price_offers.html

Εγκεκριμένα ελαστικά MercedesBenzM.O.” (Mercedes Original) των εταιριών Pirelli, Michelin, Goodyear-Dunlop & Continental

Τα ελαστικά είναι μείζονος σημασίας για την ασφάλεια και την απόδοση ενός αυτοκινήτου. Αποτελεί τον σημαντικότερο σύνδεσμο ανάμεσα στο όχημα και το δρόμο, επηρεάζοντας την επιτάχυνση, το φρενάρισμα, και τη γενικότερη ασφάλειά του. Τα εγκεκριμένα ελαστικά MercedesBenzM.O” πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές της μάρκας, και έχουν δοκιμαστεί ειδικά για το κάθε όχημα, διασφαλίζοντας την εξαιρετική απόδοση και χειρισμό του. Επίπλέον, αυξάνουν την άνεση καθώς ελαχιστοποιούνται οι θόρυβοι και οι μηχανικές φθορές.

Η απόφαση αγοράς μιας Mercedes-Benz είναι πάντα μία απόφαση υπέρ της ασφάλειας και της ποιότητας. Γι’ αυτό, η ασφάλεια δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη, αλλά στα χέρια των ειδικών της Mercedes-Benz.Η ασφάλεια στη Mercedes-Benz, έχει σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια στη MercedesBenz θα βρείτε στο http://www.mercedesbenz.gr/content/greece/mpc/mpc_greece_website/grng/home_mpc/passengercars/home/servicesandaccessories/safety_overview.flash.html

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.