Η δεύτερη Ανάβαση Βλάστης

By  |  0 Comments

Η δεύτερη Ανάβαση Βλάστης είναι προ των πυλών και η  Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας καλεί αγωνιζόμενους, θεατές και υποστηρικτές να συνεχίσουν μαζί την ανάβαση για την κατάκτηση της κορυφής όπως εξάλλου το έπραξαν και πέρσι.

Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί από την Α.Λ.Π. ο 5ος  γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος στην γνωστή και αγαπημένη ειδική διαδρομή των 4.5 χλμ. Μια απαιτητική ειδική διαδρομή  για αθλητές και αγωνιστικά η οποία μετά από «14 Κ» και διαμέσου ενός υπέροχου αλπικού τοπίου καταλήγει λίγα χιλιόμετρα πριν το παραδοσιακό χωριό Βλάστη όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των κυπέλλων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής άρχισαν την Δευτέρα 21 Αυγούστου και λήγουν  την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Το παράβολο συμμετοχής είναι κοινό για όλους και ανέρχεται στα 130€, τα 80€ πληρώνονται στην ΟΜΑΕ μέσω του συστήματος ΣΔΔΑ και το υπόλοιπο 50€ στον λογαριασμό της Α.Λ.Π.

Το πρόγραμμα του αγώνα είναι όμοιο με πέρσι, το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου από τις 8:30 έως τις 10:30 θα γίνει η διεξαγωγή του τεχνικού ελέγχου των αγωνιστικών και ο διοικητικός έλεγχος των αθλητών ενώ τα τρία σκέλη των χρονομετρημένων δοκιμαστικών θα εκκινήσουν στις 11:30. Την ίδια ακριβώς ώρα θα εκκινήσει και την επομένη, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ο αγώνας που αποτελείται από δύο σκέλη.  Η ειδική θα κλείσει όπως προβλέπεται από τον κανονισμό και τις δύο ημέρες μία ώρα πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού, δηλαδή στις 10:30.

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας εγγυάται έναν ασφαλή, εντυπωσιακό, ανταγωνιστικό, θεαματικό αγώνα και σε περιμένει να κατακτήσεις μαζί της την κορυφή της 2ης Ανάβασης Βλάστης.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ                                                                                     

Τηλ :2463 502087 –  fax2463 502178                                                             

alptolemaidas@hotmail.com – www.alp.com.gr

6972 051 167 κ. Κεχαγιάς Δημήτρης

2η Ανάβαση Βλάστης - Η κορυφή κατακτιέται μόνο αν συνεχιστεί η ανάβαση Η δεύτερη Ανάβαση Βλάστης είναι προ των πυλών και η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας καλεί αγωνιζόμενους, θεατές και υποστηρικτές να συνεχίσουν μαζί την ανάβαση για την κατάκτηση της κορυφής όπως εξάλλου το έπραξαν και πέρσι. Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί από την Α.Λ.Π. ο 5ος γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος στην γνωστή και αγαπημένη ειδική διαδρομή των 4.5 χλμ. Μια απαιτητική ειδική διαδρομή για αθλητές και αγωνιστικά η οποία μετά από «14 Κ» και διαμέσου ενός υπέροχου αλπικού τοπίου καταλήγει λίγα χιλιόμετρα πριν το παραδοσιακό χωριό Βλάστη όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των κυπέλλων. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Δευτέρα 21 Αυγούστου και λήγουν την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Το παράβολο συμμετοχής είναι κοινό για όλους και ανέρχεται στα 130€, τα 80€ πληρώνονται στην ΟΜΑΕ μέσω του συστήματος ΣΔΔΑ και το υπόλοιπο 50€ στον λογαριασμό της Α.Λ.Π. Το πρόγραμμα του αγώνα είναι όμοιο με πέρσι, το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου από τις 8:30 έως τις 10:30 θα γίνει η διεξαγωγή του τεχνικού ελέγχου των αγωνιστικών και ο διοικητικός έλεγχος των αθλητών ενώ τα τρία σκέλη των χρονομετρημένων δοκιμαστικών θα εκκινήσουν στις 11:30. Την ίδια ακριβώς ώρα θα εκκινήσει και την επομένη, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ο αγώνας που αποτελείται από δύο σκέλη. Η ειδική θα κλείσει όπως προβλέπεται από τον κανονισμό και τις δύο ημέρες μία ώρα πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού, δηλαδή στις 10:30. Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας εγγυάται έναν ασφαλή, εντυπωσιακό, ανταγωνιστικό, θεαματικό αγώνα και σε περιμένει να κατακτήσεις μαζί της την κορυφή της 2ης Ανάβασης Βλάστης. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τηλ :2463 502087 - fax2463 502178 alptolemaidas@hotmail.com - www.alp.com.gr 6972 051 167 κ. Κεχαγιάς Δημήτρης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.