Νέα Ποδοσφαιρική Σεζόν Νέες Προκλήσεις!

By  |  0 Comments
  • Borussia Dortmund: Νέος προπονητής ο Peter Bosz, νέος στρατηγικός εταίρος η Opel
  • 1. FSV Mainz 05: Ο Sandro Schwarz νέος προπονητής στην OPEL ARENA
  • Jürgen Klopp (φωτό): Συναρπαστική αναμένεται η σεζόν για τον πρεσβευτή της μάρκας Opel
  • Feyenoord: Η Opel αποκλειστικός πάροχος οχημάτων στην πρωταθλήτρια Ολλανδίας
  • Για τους οπαδούς: Εξασφαλισμένη ενημέρωση & σύνδεση με το σύστημα Opel OnStar

Ξεκινάμε με τα σημαντικότερα νέα για τους ποδοσφαιρόφιλους – το μεγάλο καλοκαιρινό διάλειμμα στην Bundesliga έλαβε τέλος. Η σεζόν 2017/18 ξεκίνησε την Παρασκευή 18 Αυγούστου. Και οι δύο σύλλογοι – εταίροι της Opel, Borussia Dortmund και 1. FSV Mainz 05, ξεκίνησαν δράση το περασμένο Σάββατο. Η Dortmund αντιμετώπισε την VfL Wolfsburg ενώ η Mainz υποδέχτηκε την Hannover 96 στο OPEL ARENA. Η Feyenoord είχε ήδη ξεκινήσει νωρίτερα την υπεράσπιση του τίτλου της στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με νίκη 2-1 επί της FC Twente, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες πλήθος στο θρυλικό “De Kuip”.

Στρατηγικός εταίρος της Dortmund εν όψει τριπλής πρόκλησης

Όπως πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, η Borussia Dortmund θεωρείται ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος. Η Dortmund βασίζεται σε θαυμάσια ταλέντα όπως ο Αμερικανός διεθνής Christian Pulisic, αλλά και σε έμπειρους επαγγελματίες όπως ο κορυφαίος σκόρερ της περσινής σεζόν Pierre-Emerick Aubameyang. Η ομάδα έχει ενισχυθεί εν αναμονή πολλαπλών εθνικών και Ευρωπαϊκών προκλήσεων, υπογράφοντας συμβόλαια για την απόκτηση των Mahmoud Dahoud, Ömer Toprak, Maximilian Philipp και Dan-Axel Zagadou. Επιπλέον, η Borussia απέκτησε νέο προπονητή στο πρόσωπο του Ολλανδού Peter Bosz.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος η Opel με τη Borussia Dortmund ανακοίνωσαν την επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας τους για μία πενταετία ακόμα. Το λογότυπο της Opel θα κοσμεί το μανίκι της φανέλας της Borussia Dortmund, ενώ η μάρκα ανήκει τώρα στους στρατηγικούς εταίρους του συλλόγου.

Ο Schwarz υπεύθυνος στο OPEL ARENA

Ο δεύτερος σύλλογος – εταίρος της Opel στην Bundesliga, 1. FSV Mainz 05, ανυπομονεί επίσης για τη νέα σεζόν στο OPEL ARENA. Ευελπιστεί μάλιστα να έχει μία πιο ομαλή σεζόν από αυτή του 2016/17 όπου κατέλαβε τη 15η θέση της κατηγορίας. Τις τύχες της ομάδας θα επιβλέπει το νέος προπονητής Sandro Schwarz. Στα χνάρια διάσημων προκάτοχων του, όπως ο πρεσβευτής της μάρκας Opel Jürgen Klopp, ο Schwarz ανέλαβε τη βασική ομάδα αφού θήτευσε στην ομάδα νέων Under 23 επί δυόμιση χρόνια.

Η Mainz έβαλε σκοπό να δυναμώσει την ομάδα της, έχοντας χάσει μεταξύ άλλων τον επιθετικό Jhon Cordoba. Έτσι απέκτησε το Ρουμάνο διεθνή Alexandru Maxim, το Γάλλο διεθνή ‘under 21’ Abdou Diallo, το Δανό διεθνή Viktor Fischer, το Βόσνιο διεθνή Kenan Kodro και τον πρώην Γερμανό διεθνή René Adler.

Δεν είσαι ποτέ μόνος

Εξάλλου, ο πρεσβευτής της μάρκας Opel Jürgen Klopp θα παρακολουθεί εντατικά τους δύο πρώην συλλόγους του. Αφενός, ο Klopp εξακολουθεί να έχει στενούς δεσμούς με τις Borussia και Mainz, αφετέρου, ο προπονητής της Liverpool FC μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τη Dortmund στο κύπελλο πρωταθλητριών Ευρώπης (Champions League) – εάν η Liverpool καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Hoffenheim. Σε τοπικό επίπεδο, ο Klopp και η ομάδα του ξεκίνησαν  τη σεζόν με ισοπαλία 3-3 draw στο Watford. Πέρα από το φορτωμένο του πρόγραμμα με τη Liverpool, ο δημοφιλής προπονητής θα εξακολουθήσει να εκπροσωπεί την Opel έχοντας πρόσφατα υπογράψει μία νέα μακροπρόθεσμη επέκταση του συμβολαίου με  τη Γερμανική εταιρία.

Νέος επίσημος χορηγός οχημάτων

Στην Ολλανδία, η Opel θα έχει παρουσία σαν αποκλειστικός χορηγός οχημάτων  της Πρωταθλήτριας Feyenoord. Ο σύλλογος από το Rotterdam γιόρτασε τον 15ο εθνικό τίτλο του το Μάιο και ήδη ξεκίνησε την υπεράσπισή του με μία νίκη 2-1 έναντι της FC Twente. Σαν Πρωταθλήτριας Ολλανδίας, η Feyenoord έχει εξασφαλίσει μία θέση ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή ελίτ του CL, όπου ενδέχεται να αντιμετωπίσει τη Borussia Dortmund ή τη Liverpool του Jürgen Klopp ή ακόμα και τις δύο στη φάση των ομίλων.

Χορηγός Εθνικών Ομάδων

Η Vauxhall, η αδελφική εταιρία της Opel, είναι κύριος χορηγός των εθνικών ομάδων Αγγλίας, Σκοτίας, Ουαλίας και Ν. Ιρλανδίας. Η Αγγλία, η οποία είναι 1η στον όμιλό της στην προκριματική φάση του Μουντιάλ της επομένης χρονιάς επιστρέφει με έναν εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Μάλτας την 1η Σεπτεμβρίου. Η Σκοτία και η Β. Ιρλανδία παίζουν επίσης εκτός έδρας την ίδια μέρα εναντίον της Λιθουανίας και του Σαν Μαρίνο αντίστοιχα, ενώ η Ουαλία θα υποδεχτεί την Αυστρία στις 2 Σεπτεμβρίου.

Opel OnStar – η τέλεια πρόταση για τους φίλους του ποδοσφαίρου

Εκτός από τα ξέγνοιαστα ταξίδια που προσφέρει στους οδηγούς, το σύστημα Opel OnStar παρέχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα στους ποδοσφαιρόφιλους με το 4G LTE Wi-fi Hotspot[1]. Με σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο internet για μέχρι επτά κινητές συσκευές, οι συνδρομητές με πακέτο WiFi θα μαθαίνουν πάντα έγκαιρα τις τελευταίες ειδήσεις της ομάδας τους. Εναλλακτικά, το Opel OnStar μπορεί να μειώνει το στρες για οπαδούς που παρακολουθούν έναν αγώνα live στο στάδιο, χάρη σε νέες υπηρεσίες όπως κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο[2] ή αναζήτηση σημείου στάθμευσης[3]. Οι συνδρομητές μπορούν απλά να επικοινωνούν με ένα Σύμβουλο OnStar πιέζοντας το μπλε μπουτόν. Στη συνέχεια, ο Σύμβουλος OnStar θα ξεκινά την αναζήτηση ή θα κάνει ακόμα και κράτηση στην επιθυμητή κατηγορία τιμής ή θα κατευθύνει τον οδηγό στον πιο κατάλληλο χώρο στάθμευσης.

Η ενσωματωμένη δομή του 4G LTE είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση μέσα σε όχημα: ενταγμένη στο ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος, περιλαμβάνει εξωτερική κεραία για βέλτιστη συνδεσιμότητα και προσφέρει μία σταθερή διαδικτυακή σύνδεση. Καθώς το σύστημα OnStar περιλαμβάνει ανεξάρτητη κάρτα SIM ενσωματωμένη στη μονάδα, οι πελάτες έχουν εύκολη πρόσβαση σε συνδεδεμένες υπηρεσίες.

Το Opel OnStar διατίθεται με όλη τη γκάμα επιβατικών μοντέλων Opel σε 32 Ευρωπαϊκές χώρες. Το 4G LTE Wi-Fi Hotspot διατίθεται προς το παρόν σε Γερμανία, Βρετανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Αυστρία, Ρουμανία, Τσεχία, Πορτογαλία και Ελλάδα. Θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές.
[1] Οι Υπηρεσίες OnStar απαιτούν ενεργοποίηση και δημιουργία λογαριασμού στην OnStar Europe Ltd. Οι Υπηρεσίες Wi-Fi Hotspot απαιτούν λογαριασμό με τηλεπικοινωνιακό πάροχο. Χρεώσεις ισχύουν μετά το πέρας της προβλεπόμενης δοκιμαστικής περιόδου. Όλες οι υπηρεσίες υπόκεινται στην κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας και διαθεσιμότητας. Ενημερωθείτε για τοπικούς περιορισμούς και χρεώσεις των υπηρεσιών στο www.opel.gr/onstar.

[2] Μέσω booking.com. Απαιτούνται e-mail και πιστωτική κάρτα.

[3] Μέσω Parkopedia.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.