Ένα πραγματικά Διεθνές Ράλλυ! (video)

By  |  0 Comments

Περισσότερα από 75 ελληνικά και αλλοδαπά πληρώματα από την Κύπρο, Τουρκία, Αυστραλία, Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Ελβετία, Λίβανο και Αμερική έλαβαν μέρος στο «46ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2017» στην Χίο. Ο αγώνας ξεκίνησε την Πέμπτη 14/9 στην κεντρική πλατεία της Χίου, που ήταν το σημείο εκκίνησης και για τις τρεις αγωνιστικές ημέρες. 
Το αγωνιστικό σκέλος ολοκληρώθηκε το Σάββατο μετά από συνολικά 29 ειδικές δοκιμασίες ακριβείας για την κατηγορία Regularity και 7 δοκιμασίες για την κατηγορία Trophy Tour. Οι δοκιμασίες, ειδικά στην  κατηγορία Regularity, ξεχώρισαν για την έξυπνη σχεδίαση τους και την διαφορετικότητα τους.
Για τρεις μέρες τα πληρώματα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα όμορφα χωριά της Χίου όπως το μεσαιωνικό χωριό  Αυγώνυμα, το Πυργί, τα Μεστά, τα Λίμνια, την Βολισσό και τα Καρδάμυλα και να γευτούν τις τοπικές λιχουδιές. Την τρίτη μέρα, οι συμμετέχοντες, αφού έλαβαν εκκίνηση στην πλατεία της Χίου, διέσχισαν  τον Κάμπο με τα διάσημα παραδοσιακά αρχοντικά σπίτια και επισκέφθηκαν το Μουσείο Μαστίχας κοντά στα Μεστά.
Την Κυριακή το πρωί τα πληρώματα ταξίδεψαν στο βόριο μέρος του νησιού όπου επισκέφθηκαν το Οινοποιείο Αριούσιου, γεύθηκαν τα μοναδικά κρασιά του οινοποιείου και έλαβαν όμορφα αναμνηστικά δώρα.
Θερμές ευχαριστίες στους υποστηρικτές της εκδήλωσης Hellenic Seaways, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Δήμο Χίου, Επιμελητήριο Χίου, Fegoudakis Hotel &  Resorts την οδική βοήθεια Σταμάτης Λοίζος το ταξιδιωτικό γραφείο Iniohos Travel, την Mitsubishi Motors και το Οινοποιείο Αριούσιος Α.Ε.. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην λέσχη παλαιού αυτοκινήτου της Χίου για την μεγάλη βοήθεια στην οργάνωση.
Θερμές ευχαριστίες επίσης στους χορηγούς επικοινωνίας ΕΡΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Automania tv, επικοινωνία FM και ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 100,3FM.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΦΙΛΠΑ έδωσαν συγχαρητήρια στον Αλυτάρχη κο Γιώργο Βάλληνδα, στον Αγωνοδίκη κον Ηλία Παπαδάκη και την ομάδα τους για την άψογη σχεδίαση του αγώνα και στον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κο Νίκο Κοζανίτη για την οργάνωση της εκδήλωσης.
Νικητές στην κατηγορία Regularity ανεδείχθησαν οι:

1οι Κατσαούνης Ιωάννης- Μανσόλας Μαθιός με Volkswagen Golf GTi του 1979 και 52 β.π. (φωτό επάνω)
2οι Γεωργακόπουλος Γιώργος- Τσιτζιλώνης Κων/νος με Morris Mini 1000 του 1967 και 95 β.π.
3οι Χόλης Ιωάννης – Δογάνης Σωτήρης με Alfa Romeo Alfetta 1.8 του 1976 και 104 β.π. 

Νικητές στην κατηγορία Trophy Tour ανεδείχθησαν οι:

1οι Πειθής Διαμαντής – Πειθής Σωτήρης με Mercedes Benz 250C του 1971 και 35 β.π.
2οι Θανόπουλος Ελευθέριος – Θανοπούλου Λιλέτα με Mercedes Benz 350SL του 1976 και 41β.π. 
3οι Παπάζογλου Σάββας – Ζαφείρη Γωγώ με Leyland Mini 1000 του 1977 και 44 β.π.

Περισσότερα από 75 ελληνικά και αλλοδαπά πληρώματα από την Κύπρο, Τουρκία, Αυστραλία, Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Ελβετία, Λίβανο και Αμερική λάβανε μέρος στο «46ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2017» στην Χίο. Ο αγώνας ξεκίνησε την Πέμπτη 14/9 στην κεντρική πλατεία της Χίου, που ήταν το σημείο εκκίνησης και για τις τρεις αγωνιστικές ημέρες. Το αγωνιστικό σκέλος ολοκληρώθηκε το Σάββατο μετά από συνολικά 29 ειδικές δοκιμασίες ακριβείας για την κατηγορία Regularity και 7 δοκιμασίες για την κατηγορία Trophy Tour. Οι δοκιμασίες, ειδικά στην κατηγορία Regularity, ξεχώρισαν για την έξυπνη σχεδίαση τους και την διαφορετικότητα τους. Για τρεις μέρες τα πληρώματα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα όμορφα χωριά της Χίου όπως το μεσαιωνικό χωριό Αυγώνυμα, το Πυργί, τα Μεστά, τα Λίμνια, την Βολισσό και τα Καρδάμυλα και να γευτούν τις τοπικές λιχουδιές. Την τρίτη μέρα, οι συμμετέχοντες, αφού έλαβαν εκκίνηση στην πλατεία της Χίου, διέσχισαν τον Κάμπο με τα διάσημα παραδοσιακά αρχοντικά σπίτια και επισκέφθηκαν το Μουσείο Μαστίχας κοντά στα Μεστά. Την Κυριακή το πρωί τα πληρώματα ταξίδεψαν στο βόριο μέρος του νησιού όπου επισκέφθηκαν το Οινοποιείο Αριούσιου, γεύθηκαν τα μοναδικά κρασιά του οινοποιείου και έλαβαν όμορφα αναμνηστικά δώρα. Θερμές ευχαριστίες στους υποστηρικτές της εκδήλωσης Hellenic Seaways, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Δήμο Χίου, Επιμελητήριο Χίου, Fegoudakis Hotel & Resorts την οδική βοήθεια Σταμάτης Λοίζος το ταξιδιωτικό γραφείο Iniohos Travel, την Mitsubishi Motors και το Οινοποιείο Αριούσιος Α.Ε.. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην λέσχη παλαιού αυτοκινήτου της Χίου για την μεγάλη βοήθεια στην οργάνωση. Θερμές ευχαριστίες επίσης στους χορηγούς επικοινωνίας ΕΡΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Automania tv, επικοινωνία FM και ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 100,3FM. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΦΙΛΠΑ έδωσαν συγχαρητήρια στον Αλυτάρχη κο Γιώργο Βάλληνδα, στον Αγωνοδίκη κον Ηλία Παπαδάκη και την ομάδα τους για την άψογη σχεδίαση του αγώνα και στον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κο Νίκο Κοζανίτη για την οργάνωση της εκδήλωσης. Νικητές στην κατηγορία Regularity ανεδείχθησαν οι: 1οι Κατσαούνης Ιωάννης- Μανσόλας Μαθιός με Volkswagen Golf GTi του 1979 και 52 β.π. 2οι Γεωργακόπουλος Γιώργος- Τσιτζιλώνης Κων/νος με Morris Mini 1000 του 1967 και 95 β.π. 3οι Χόλης Ιωάννης – Δογάνης Σωτήρης με Alfa Romeo Alfetta 1.8 του 1976 και 104 β.π. Νικητές στην κατηγορία Trophy Tour ανεδείχθησαν οι: 1οι Πειθής Διαμαντής – Πειθής Σωτήρης με Mercedes Benz 250C του 1971 και 35 β.π. 2οι Θανόπουλος Ελευθέριος – Θανοπούλου Λιλέτα με Mercedes Benz 350SL του 1976 και 41β.π. 3οι Παπάζογλου Σάββας – Ζαφείρη Γωγώ με Leyland Mini 1000 του 1977 και 44 β.π.

7 ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ -ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΛΒΙΑ VOLKSWAGEN 1300 CABRIO 1970

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.