Goodyear Dunlop Ελλάς: Μισός αιώνας στην ελληνική αγορά

By  |  0 Comments

H Goodyear Dunlop Ελλάς γιορτάζει φέτος 50 χρόνια αδιάλειπτης και ισχυρής παρουσίας στην ελληνική αγορά ελαστικών. Από το 1967 μέχρι σήμερα, η εταιρεία προσφέρει  υψηλά επίπεδα ασφάλειας και οδηγικής εμπειρίας στον  Έλληνα οδηγό και επαγγελματία με το ίδιο  πνεύμα καινοτομίας και ποιότητας που χαρακτηρίζει την Goodyear Dunlop διεθνώς. 

Με την δράση της στην εγχώρια αγορά, πέντε δεκαετίες τώρα, η Goodyear Dunlop Ελλάς έχει αποδείξει πως ο  άνθρωπος και οι ανάγκες του, βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της. Οι ευρεσιτεχνίες, η έξυπνη σχεδίαση νέων προϊόντων και η προωθημένη τεχνολογία που προσφέρει ο όμιλος, αναπτύσσονται με άξονα  την ποιότητα και την ασφάλεια.  Οι δεσμεύσεις αυτές δεν θα μπορούσαν να βρουν εφαρμογή δίχως την καίρια συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού της.

Οι εργασιακές δομές της Goodyear Dunlop Ελλάς έχουν κερδίσει διάφορα αριστεία. Το 2011, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goodyear Dunlop Ελλάς κέρδισε το βραβείο «Υποστηρικτικής Ηγεσίας» για την ευρωπαϊκή αγορά. Το 2016 η εταιρεία βραβεύθηκε με το διεθνές αριστείο του οργανισμού «Global Trade Leaders Club» σε αναγνώριση της προσήλωσης που επέδειξε σε ποιοτικές δράσεις γύρω από την επιχειρηματικότητα. Η πιο πρόσφατη διάκριση για την εταιρία υπήρξε η βράβευση της  στον ελληνικό θεσμό «Best Workplaces 2017», στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν από 20-49 εργαζόμενους.

Από το πρώτο ελαστικό ελληνικής παραγωγής με τα σήματα της Goodyear που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 1969, μέχρι το σύγχρονο κέντρο διανομής ελαστικών στη Μάνδρα Αττικής με συνολική επιφάνεια 18.000 τ.μ. και το εξειδικευμένο δίκτυο υποστήριξης SuperService σε 25 σημεία πανελληνίως, έχει μεσολαβήσει μισός αιώνας παρουσίας και ανάπτυξης της εταιρείας.   Η Goodyear Dunlop Ελλάς γιορτάζει τα πενήντα έτη πορείας στην ελληνική αγορά και δεσμεύεται να συνεχίσει υπηρετώντας τις αξίες της ποιότητας, της ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας.

Σε δηλώσεις του, ο Νίκος Σπανός γενικός διευθυντής της Goodyear Dunlop Ελλάς, τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα  συνεχίσουμε να προσφέρουμε ξεχωριστά προϊόντα και υπηρεσίες µε στόχο την ποιότητα, στοιχείο µε το οποίο καταξιωθήκαμε στην εγχώρια αγορά. Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι στους πελάτες μας και συνάμα να παραμείνουμε αρωγοί ενεργειών, επωφελών προς την ελληνική κοινωνία. Προσδοκούμε τα ελαστικά μας να αποτελέσουν την πρώτη επιλογή όλων όσων μας εμπιστεύονται την προσωπική τους ασφάλεια στο δρόμο και θα δουλέψουμε σκληρά καθορίζοντας το μελλοντικό αναπτυξιακό πλάνο δράσης της Goodyear Dunlop Ελλάς. Με ισχυρό αποτύπωμα στο  παρελθόν, γράφουμε το παρόν και σχεδιάζουμε το μέλλον με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των Ελλήνων οδηγών».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.