Πανέτοιμοι οι “Ενιαίοι”

By  |  0 Comments
  • Δυναμική παρουσία από τους οδηγούς του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου στην 37η Ανάβαση Πορταριάς.
  • 16 Skoda Fabia πήραν εκκίνηση και ολοκλήρωσαν τα δύο σκέλη των ελεύθερων δοκιμαστικών.
  • Πολύ κοντά Ζάχος και Κύρκος, ενώ εντυπωσιάζουν οι «νέοι» και πάλι με τη σταθερότητά τους.

Τη σημασία και τη χρησιμότητα των αγωνιστικών χιλιομέτρων αποδεικνύουν εμπράκτως οι 16 οδηγοί του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου, οι οποίοι σε κάθε τους πέρασμα σημειώνουν καλύτερες επιδόσεις και προσφέρουν ομορφότερο θέαμα στους θεατές.

Στην 37η Ανάβαση Πορταριάς, 3ο και 4ο αγώνα του φετινού Ενιαίου Πρωταθλήματος 8 «έμπειροι» και 8 «νέοι» οδηγοί ολοκλήρωσαν χωρίς σημαντικά προβλήματα τα δύο περάσματα των ελεύθερων δοκιμών και αύριο, Κυριακή, αναμένονται οι μάχες για τους βαθμούς.

Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία της Γενικής Κατάταξης, Νίκος Ζάχος (φωτογραφία) ήταν και στην Πορταριά ο οδηγός που έδωσε τον τόνο, σημειώνοντας και στα δύο περάσματα την καλύτερη επίδοση. Πολύ κοντά του ιδίως στο πρώτο σκέλος ήταν ο Μίλτος Κύρκος, ενώ στο δεύτερο ακριβώς πίσω από τον Ζάχο βρέθηκε ο Γιάννης Ποτουρίδης που ήταν και ο ταχύτερος από τους «Νέους».

Με τις επιδόσεις τους ξεχώρισαν ακόμη ο Φίλιππος Καλέσης που έκανε ένα πολύ καλό πρώτο σκέλος, ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος που επιδεικνύει σταθερότητα μέσα στην πρώτη τριάδα των «νέων», αλλά και ο Στράτος Κυρλαγκίτσης ο οποίος βελτίωσε την επίδοσή του στο 2ο σκέλος και αναμφίβολα θα είναι πιο επιθετικός στον αγώνα.

Στους «νέους» αξίζει να σημειωθεί η παρουσία του Ιάκωβου Γιουσουρούμ, ενός παιδιού που συμμετέχει για πρώτη φορά σε οποιοδήποτε αγώνα, σε ηλικία 20 έτων, ενώ και στους πρεσβύτερους υπάρχει «νέο αίμα». Ο λόγος για τον Γιώργο Σαρταμπάκο που κάνει το ντεμπούτο του στο φετινό Ενιαίο και φέρνει μαζί του περίσσεια διάθεση αν μη τι άλλο για προσπάθεια και ενίσχυση του θεσμού.

Μοναδική δύσκολη στιγμή της ημέρας η μικρή έξοδος του Γιώργου Καμιτσάκη στην τελευταία στροφή της διαδρομής, στο δεύτερο πέρασμα.  Αυτή προξένησε μόνο υλικές ζημιές οι οποίες μάλιστα αποκαταστάθηκαν άμεσα χάρη στην επέμβαση των ανθρώπων της ομάδας.

Η Ανάβαση Πορταριάς ξεκινά στις 10:00 της Κυριακής. Ο δρόμος θα κλείσει μια ώρα νωρίτερα, αυστηρά και τα αυτοκίνητα του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου θα ξεκινήσουν πρώτα στη διαδρομή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.