SEAJETS ΣΟΑΑ ENIAIO 2017 στη Πορταριά

By  |  0 Comments
  • Στο Πήλιο και την Ανάβαση Πορταριάς, μεταφέρεται η μάχη του SEAJETS ΣΟΑΑ ENIAIOΥ 2017.
  • Αυξημένη στους 17 οδηγούς η λίστα συμμετοχών για το 2ο αγώνα του Ενιαίου, ανάμεσά τους 8 οδηγοί κάτω των 30 ετών.
  • Γιώργος Σαρταμπάκος και Αντώνης Στιβαχτάρης αλλά και ο Ιάκωβος Γιουσουρούμ στους «Νέους» συμμετέχουν για πρώτη φορά φέτος στο Ενιαίο.

Στην αγαπημένη ανάβαση των οδηγών, την Ανάβαση Πορταριάς, 17 Skoda Fabia, θα ανοίξουν τον αγώνα και θα χαρίσουν πλούσιο θέαμα στους χιλιάδες πιστούς θεατές μιας από τις πιο απαιτητικές αλλά και διασκεδαστικές, αναβάσεις του πρωταθλήματος..

Η μάχη με αντίπαλο το χρόνο, προβλέπεται συγκλονιστική, μιας και οι αυστηροί κανονισμοί του SEAJETS ΣΟΑΑ ENIAIOΥ 2017 δεν αφήνουν κανένα περιθώριο διαφοροποίησης μεταξύ των οδηγών και των αυτοκινήτων τους.

Ο Νικόλας Ζάχος και ο Στράτος Κυρλαγκίτσης (φωτό κάτω) είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τη πρώτη θέση που κατέχουν στις αντίστοιχες βαθμολογίες, (Γενική και Νέων), μετά από τις νίκες τους στον 1ο και 2ο γύρο του φετινού SEAJETS ΣΟΑΑ ΕΝΙΑΙΟΥ, στη Δημητσάνα.

Όπως και στην Ανάβαση Δημητσάνας, τα αυτοκίνητα του SEAJETS ΣΟΑΑ ENIAIOY 2017 θα έχουν το δικό τους χώρο στα Service των συμμετεχόντων.

Στο χώρο αυτό θα λειτουργήσει για πρώτη φορά, το γραφείο ενημέρωσης του SEAJETS ΣΟΑΑ ENIAIOΥ 2017, στο οποίο οι δημοσιογράφοι κατά προτεραιότητα, αλλά και οι θεατές, θα μπορούν να έχουν κάθε πληροφορία, φωτογραφίες, βαθμολογίες κ.α. σχετικά με τον νέο θεσμό.

 • Στο Πήλιο και την Ανάβαση Πορταριάς, μεταφέρεται η μάχη του SEAJETS ΣΟΑΑ ENIAIOΥ 2017. • Αυξημένη στους 17 οδηγούς η λίστα συμμετοχών για το 2ο αγώνα του Ενιαίου, ανάμεσά τους 8 οδηγοί κάτω των 30 ετών. • Γιώργος Σαρταμπάκος και Αντώνης Στιβαχτάρης αλλά και ο Ιάκωβος Γιουσουρούμ στους «Νέους» συμμετέχουν για πρώτη φορά φέτος στο Ενιαίο. Στην αγαπημένη ανάβαση των οδηγών, την Ανάβαση Πορταριάς, 17 Skoda Fabia, θα ανοίξουν τον αγώνα και θα χαρίσουν πλούσιο θέαμα στους χιλιάδες πιστούς θεατές μιας από τις πιο απαιτητικές αλλά και διασκεδαστικές, αναβάσεις του πρωταθλήματος.. Η μάχη με αντίπαλο το χρόνο, προβλέπεται συγκλονιστική, μιας και οι αυστηροί κανονισμοί του SEAJETS ΣΟΑΑ ENIAIOΥ 2017 δεν αφήνουν κανένα περιθώριο διαφοροποίησης μεταξύ των οδηγών και των αυτοκινήτων τους. Ο Νικόλας Ζάχος και ο Στράτος Κυρλαγκίτσης είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τη πρώτη θέση που κατέχουν στις αντίστοιχες βαθμολογίες, (Γενική και Νέων), μετά από τις νίκες τους στον 1ο και 2ο γύρο του φετινού SEAJETS ΣΟΑΑ ΕΝΙΑΙΟΥ, στη Δημητσάνα. Όπως και στην Ανάβαση Δημητσάνας, τα αυτοκίνητα του SEAJETS ΣΟΑΑ ENIAIOY 2017 θα έχουν το δικό τους χώρο στα Service των συμμετεχόντων. Στο χώρο αυτό θα λειτουργήσει για πρώτη φορά, το γραφείο ενημέρωσης του SEAJETS ΣΟΑΑ ENIAIOΥ 2017, στο οποίο οι δημοσιογράφοι κατά προτεραιότητα, αλλά και οι θεατές, θα μπορούν να έχουν κάθε πληροφορία, φωτογραφίες, βαθμολογίες κ.α. σχετικά με τον νέο θεσμό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.