H ομάδα Speedcar Motul Team Greece

By  |  0 Comments

H ομάδα της Speedcar Motul Team Greece έδωσε με επιτυχία το παρών στον 3ο αγώνα του Dirt Games Challenge για το 2017, ο οποίος πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ΑΣΜΑ.

Οι 4 αθλητές της ομάδας ολοκλήρωσαν με επιτυχία των αγώνα.

Ο Γιώργος Ζυμαρίδης επικράτησε στην κατηγορία των Kartcross έως 750cc, και στην κατηγορία των 650cc ο Γιάννης Χεκιμιάν (δεύτερος) ήταν δεύτερος. Αντίστοιχα στα 750cc ο Βασίλης Παπαφιλίππου τερμάτισε τέταρτος και ο Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος κατετάγη στην έκτη θέση στα 650cc.

Οι όποιες δυσκολίες προέκυψαν αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τον Θοδωρή Λασκαρίδη και τα μέλη της ομάδας, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, συντελώντας έτσι τα μέγιστα στο θετικό αυτό αποτέλεσμα.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού την Κυριακή 29/10 με την συμμετοχή των Γιάννη Χεκιμιάν, Βασίλη Παπαφιλίππου και Κώστα Κακαλή στο 6o Timed Rally Challenge που θα γίνει στο Διαδρόμιο Κορινθίας με τη διοργάνωση της Αγωνιστικής Λέσχης Κορινθίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.