Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη στην 6η Έκθεση Logistics

By  |  0 Comments

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συμμετέχει δυναμικά στην 6η Έκθεση Logistics Εφοδιαστική Αλυσίδα -Cargo Van & Truck 2017 με δύο (2) μάρκες φορτηγών και ελαφρών επαγγελματικών, μία μάρκα λεωφορείων,  δύο (2) μάρκες ελαστικών καθώς επίσης και μία μάρκα ανυψωτικών μηχανημάτων. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo Athens στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 4-6 Νοεμβρίου 2017.

Εκμεταλλευόμενη τη μακρόχρονη παρουσία του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ο οποίος ήδη έχει συμπληρώσει 95 χρόνια παρουσίας στο χώρο της αυτοκίνησης στην Ελλάδα, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας των φορτηγών Volvo στην Ελλάδα από το 1950 και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Mitsubishi Motors από το 1963. Ταυτόχρονα τα πέντε τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά και στην αγορά των ελαστικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα εκπροσωπώντας τα ελαστικά των εταιρειών Infinity, Titan, Apollo, Eternity και KUMHO.

Πρωταγωνιστής στο περίπτερο της Volvo είναι η ναυαρχίδα της: το νέο FH, το φορτηγό που κέρδισε τον τίτλο του φορτηγού της χρονιάς το 2014. Το ανανεωμένο Volvo FH ενσωματώνει μία σειρά από καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Ξεχωρίζουν οι παρεμβάσεις στην βελτίωση της αεροδυναμικής και μείωσης του βάρους, το σύστημα ψεκασμού common rail στους 13λιτρους κινητήρες Euro 6 D13C, το σύστημα I-Shift διπλού συμπλέκτη για ομαλές αλλαγές ταχυτήτων και με υπεραργές ταχύτητες για μέγιστη ελκτική ικανότητα που μπορεί να φτάσει τους 325 τόνους. Πρωτοποριακές εφαρμογές, οι οποίες θέτουν νέα στάνταρτ στη βιομηχανία των φορτηγών λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις ανάγκες των οδηγών, όσο και τη βελτίωση της κερδοφορίας των μεταφορικών εταιρειών.

Στο περίπτερο της Mitsubishi Motors πρωταγωνιστής είναι η 5η γενιά L200, ένα μοντέλο που εκφράζει την τελευταία εκδοχή της φιλοσοφίας Sport Utility Truck, προκειμένου να ικανοποιήσει τις συνεχώς διαφοροποιούμενες ανάγκες των παγκόσμιων πελατών  pickup truck για στυλ, άνεση, οδηγησιμότητα, εξοπλισμό και αντοχή.

Τέλος  στο περίπτερο της Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. θα παρουσιαστούν τα ελαστικά των εταιρειών Infinity & KUMHO που καλύπτουν τις ανάγκες των ελαφρών φορτηγών, Van και λεωφορείων καθώς επίσης και το ανυψωτικό μηχάνημα της εταιρείας Heli, της μεγαλύτερης κατασκευάστριας εταιρεία περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων στον κόσμο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.