Η Φθινοπωρινή Πλοήγηση της ΑΛΑ

By  |  0 Comments

Η Α.Λ.Α. διοργάνωσε με επιτυχία και βροχή την Φθινοπωρινή Πλοήγησή της, όπου συμμετείχαν 20 πληρώματα, των δύο έως και πέντε ατόμων.

Οι συμμετέχοντες, εξοπλισμένοι με όλα τα εφόδια, το απόγευμα του Σαββάτου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και πήραν εκκίνηση με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους, (νέα μοντέλα καθώς και ιστορικά), στις 18.00 από την Πλατεία Αγίας Τριάδος, Παλαιά Πεντέλη, στις εγκαταστάσεις της εξοχικής Ταβέρνας  «Ο Άγγελος». Αφού, προηγήθηκαν όλες οι απαραίτητες για την εκδήλωση διαδικασίες ενημέρωσης τους, σχετικά με την διαδρομή και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Την στιγμή της εκκίνησης του Νο. 1 πληρώματος, ο καιρός  τα χάλασε αφού η πρώτη φθινοπωρινή βροχή έκανε και αυτή την εμφάνισή της. Η Οργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες, είχε φροντίσει εκ των προτέρων και έτσι όλα λειτούργησαν άψογα ως και την τελευταία στιγμή, δηλαδή της επιστροφής και του τελευταίου αυτοκινήτου στο προβλεπόμενο απ τους γρίφους σημείο τερματισμού.

Αρκετά ήταν τα πληρώματα που ολοκλήρωσαν με επιτυχία όλη την διαδρομή και την επίλυση των γρίφων, λαμβάνοντας ως τελική βαθμολογία τις λιγότερες ποινές. Αυτό φυσικά τους έφερε και στις πρώτες θέσεις των νικητών.

Το φιλικό και χαρούμενο κλίμα στον χώρο του Τερματισμού, σε συνδυασμό με το καλό φαγητό, αποζημίωσε νικητές και ηττημένους. Ακολούθησε η απονομή των νικητών της Κατηγορίας Β (οχήματα με άδεια μετά την 1/1/1991), όπου Πρώτο πλήρωμα  βάση συνόλου ελάχιστης ποινής ήρθε το Νο. 1, με τους Στιβαχτάρη Αντώνη, Κορρέ Ευριπίδη και Παυλή Τόνια (φωτογραφία), με ποινή «20» βαθμούς και όχημα ένα HONDA CRV του 2016, 2.0cc.

Δεύτερο στην ίδια κατηγορία ήρθε το πλήρωμα με το Νο. 2, με τους Καραγιαννόπουλο Κώστα, Κουνέλη Άγγελο, Κοσμοπούλου Στέλα, Κουνέλη Δημήτρη, με ποινή «30» βαθμούς και όχημα ένα SKODA FABIA του 2007, 1.4cc.

Και Τρίτο στην ίδια κατηγορία ήρθε το πλήρωμα με το Νο. 12, με τους Μπεχλιβάνη Νίκο και Κηπώση Γιώργο, με ποινή «205» βαθμούς και όχημα ένα FORD FIESTA του 2001, 1.3cc.

   Η παραπάνω κατηγορία αποτέλεσε και τους νικητές της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ αφού είχαν τους λιγότερους βαθμούς ποινής.

Στην Κατηγορία των Ιστορικών, Πρώτο πλήρωμα  βάση συνόλου ελάχιστης ποινής ήρθε το Νο. 17, με τους Μωραϊτη Νίκο και Μωραϊτη Βαγγέλη, με ποινή «880» βαθμούς και όχημα ένα BMW 316 E21 του 1982, 1.6cc.

Δεύτερο πλήρωμα της κατηγορίας των Ιστορικών ήρθε το Νο. 16, με τους Ράλλη Εμμανουήλ και Τζαβάρα Βασίλη, με ποινή «1030» βαθμούς και όχημα ένα BRITISH LEYLAND MINI του 1978, 1.00cc.

Και Τρίτο πλήρωμα στην ίδια κατηγορία ήρθε το Νο. 18, με τους Μπαμπαλή Δημήτρη, Λαζαρίδη Γιάννη και με συνεπιβάτη τους τον Μπαμπαλή Junior (ο μικρός Βασίλης,  εξέπληξε όλους με τις αντοχές του παρά το νεαρό της ηλικίας του), με ποινή «1240» βαθμούς και όχημα ένα SUZUKI SJ του 1984, 1.00cc.

Η εκδήλωση έκλεισε με αναμνηστικές φωτογραφίες, με πολλά χαμόγελα και πειράγματα και με την υπόσχεση πως την επόμενη φορά θα πάνε όλοι καλύτερα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.