Παιχνίδια στα χιόνια

By  |  0 Comments

Τα χειμερινά εκπαιδευτικά σεμινάρια που περιλαμβάνει το BMW & MINI Driving Experience ήταν ανέκαθεν στενά συνδεδεμένα με την Αυστρία.

Πριν από 27 χρόνια, μία χειραψία μεταξύ του Josef Bücherl, ενός από τους εμπνευστές των σεμιναρίων εκπαίδευσης οδηγών BMW και του Hans Falkner, επικεφαλής του ξενοδοχείου 5 αστέρων “DAS CENTRAL – ALPINE . LUXURY. LIFE”, επισφράγισε την έναρξη του BMW Snow Experience στο Sölden. Στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Bücherl και μέλη της οικογένειας Falkner συναντήθηκαν πάλι στο BMW Welt στο Μόναχο, όπου πλαισιώθηκαν από εκπροσώπους των BMW M GmbH, BMW & MINI Driving Experience, και των περιοχών Ötztal και Pitztal, που φιλοξενούν χειμερινές εγκαταστάσεις εκπαίδευσης, για να γιορτάσουν το ξεκίνημα της επόμενης φάσης της επιτυχημένης συνεργασίας τους.

Βασικό στοιχείο της συνεργασίας είναι η συνέχεια της επιτυχημένης ιστορίας στο Sölden. Εκτός των σεμιναρίων Βασικής και Εντατικής Εκπαίδευσης στο Χιόνι (BMW Snow Basic Training & BMW Snow Intensive Training) που διεξάγονται εκεί, το Sölden είναι πρωτίστως ένας χώρος για εταιρικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις πελατών. Η συνεργασία με το Pitztal διευρύνεται επίσης. Η περιοχή που βρίσκεται 1700 m πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας προφέρει ιδανικές διαδρομές, μια οβάλ πίστα ντριφταρίσματος και μια πίστα δοκιμών συμπεριφοράς για το σεμινάριο εκπαίδευσης πλαγιολίθησης στο χιόνι (BMW Snow Drift Training) και εσωτερικά σεμινάρια εκπαίδευσης οδηγών της BMW. Από την προσεχή σεζόν, που ξεκινά το Δεκέμβριο του 2017, οι χώροι θα διατίθενται αποκλειστικά για τη BMW.

«Τα χειμερινά εκπαιδευτικά σεμινάρια της BMW στην Αυστρία έχουν μακροχρόνια παράδοση, που μπορούμε να απολαύσουμε μαζί με όλους όσους έχουν συμβάλλει σε αυτή την επιτυχημένη ιστορία», δήλωσε ο Frank van Meel, Πρόεδρος Δ.Σ. της BMW M GmbH. «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα εντείνουμε σημαντικά τη συνεργασία μας με τον φορέα τουρισμού του Pitztal που ξεκίνησε το 2016». Ο Robert Eichlinger, Επικεφαλής του BMW & MINI Driving Experience, προσθέτει: «Τα χειμερινά εκπαιδευτικά σεμινάρια στο Sölden και το Pitztal είναι πολύ δημοφιλή στους πελάτες και δεν μπορούμε πλέον να φανταστούμε το πρόγραμμα του BMW & MINI Driving Experience χωρίς αυτά. Γι’ αυτό προσθέσαμε τις δραστηριότητες του Pitztal στη γκάμα των σεμιναρίων μας. Δεν θα υπήρχε δυνατότητα να διαχειριστούμε το μεγάλο αριθμό των σεμιναρίων χωρίς έξοχη διοργάνωση και άριστη ομαδική εργασία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους είναι υπεύθυνοι στις περιοχές Ötztal και Pitztal γι’ αυτή τη φανταστική συνεργασία».

Μεταξύ των προσκεκλημένων στο BMW Welt ήταν ο Jack Falkner, Διευθύνων Σύμβουλος του Bergbahnen Sölden, η Angelika Falkner, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου 5 αστέρων “DAS CENTRAL – ALPINE . LUXURY. LIFE”, και ο διευθυντής του ξενοδοχείου Michael Waschl. Εκπρόσωποι από το Pitztal ήταν οι Gerhard Gstettner, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Τουρισμού του Pitztal και ο Bruno Füruter, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου του Οργανισμού Τουρισμού του Pitztal. Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του BMW Welt.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.