Ενδέκατος γενικής ο Σερδερίδης στην Αυστραλία!

By  |  0 Comments

Το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ πέτυχε ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο Ράλλυ Αυστραλίας! Ο Έλληνας εκπρόσωπος μας στο WRC τερμάτισε στην ενδέκατη θέση της γενικής κατάταξης, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία την καταπληκτική χρονιά που είχε φέτος στο πρωτάθλημα. Με το αποτέλεσμα αυτό, ο συνοδηγός του Fred Miclotte εξασφάλισε τον τίτλο των συνοδηγών στο WRC Trophy, με τον Σερδερίδη να έχει εξασφαλίσει το αντίστοιχο πρωτάθλημα που απευθύνεται σε ιδιώτες που συμμετέχουν με αυτοκίνητα WRCar, από τον προηγούμενο αγώνα!

«Όλα πήγαν καλά! Τερματίσαμε σε έναν απαιτητικό αγώνα, χωρίς λάθη, με ένα κορυφαίο αποτέλεσμα και τον τίτλο των συνοδηγών στο WRC Trophy να καταλήγει στον συνοδηγό μου Fred Miclotte. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;» δήλωσε πανευτυχής στον τερματισμό του αγώνα ο Ιορδάνης Σερδερίδης και συμπλήρωσε: «Η πολλή λάσπη έκανε τις ειδικές του τελευταίου σκέλους ιδιαίτερα γλιστερές, με τη βροχή να δυσκολεύει την προσπάθεια μας στις δύο πρωινές. Χάσαμε αρκετό χρόνο, όμως τα καταφέραμε!»

Ο Σερδερίδης, που με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο WRC Trophy εκπλήρωσε με το παραπάνω τους στόχους του σε διεθνές επίπεδο, δεν έχει ακόμα κάνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν, χωρίς να αποκλείει τη συμμετοχή του στο Ράλλυ Ακρόπολις με Skoda Fabia R5!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.