Επιτυχημένο το “Χειμερινό” της ΦΙΛΠΑ

By  |  0 Comments

Με επιτυχία και με αδειοδότηση σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, διοργανώθηκε το Χειμερινό Ράλλυ – «Γιώργος Ραπτόπουλος».  Με την εκδήλωση αυτή ολοκληρώθηκε και το Κύπελλο Regularity 2017 της ΦΙΛΠΑ.

Τα 40 κλασσικά αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στον Ισθμό, διέσχισαν παράκτιες διαδρομές όπως η Καλλονή Τροιζηνίας, ο υδροβιότοπος Ψήφτας, την Τακτικούπολη,  την Λουτρόπολη και την Καμένη Χώρα, ένα χωριό το οποίο δημιουργήθηκε από την λάβα ηφαιστείου. Στο γραφικό λιμανάκι Βαθύ, κοντά στα Μέθανα, τα πληρώματα σταμάτησαν για φαγητό και κατόπιν ξανά εκκίνησαν για τον Γαλατά από όπου πέρασαν στο Πόρο με το ferry boat ολοκληρώνοντας έτσι τις ειδικές δοκιμασίες ακριβείας της πρώτη ημέρα.Την Κυριακή το πρωί τα πληρώματα συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι του Πόρου από όπου έλαβαν εκκίνηση για τις τελευταίες ειδικές δοκιμασίες που ανέδειξαν τους νικητές του Χειμερινού Ράλλυ – «Γιώργος Ραπτόπουλος».

Θερμές ευχαριστίες από τον διοργανωτή στους χορηγούς της εκδήλωσης Super Market Κρητικός, στην εταιρία SP TABLEWARE για την αθλοθέτηση της κατηγορίας Trophy Tour και την προσφορά set μαχαιροπίρουνων Louis Vuitton, τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Πόρου, τους Υποστηρικτές: Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, τα ξενοδοχεία Niki’s Village, Saga Hotel και Pavlou Hotel, τις εκτυπώσεις Πάλλης και τους χορηγούς επικοινωνίας Automania, ΕΡΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Αυτοκίνηση 100,3FM και Επικοινωνία 94FM.

Νικητές της κατηγορίας Regularity αναδείχτηκαν οι:

ΧΡΥΣΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΧΡΥΣΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με BMW 1802 του 1970 (ΦΩΤΟ ΕΠΑΝΩ)
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – TSIT με MORRIS MINOR του 1967
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ με LANCIA FULVIA του 1972

Trophy Tour 

ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΣΣΑ με ALFA ROMEO GT JUNIOR  του 1969
KOΦΙΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ με ALFA ROMEO SPIDER του 1982
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ – ΝΙΩΡΑ ΣΑΝΤΥ με PORSCHE 924 του 1980

Την Κυριακή 26/11/2017 ολοκληρώθηκε το Χειμερινό Ράλλυ – «Γιώργος Ραπτόπουλος» στο νησί του Σαρωνικού Κόλπου Πόρος. Με την εκδήλωση αυτή ολοκληρώθηκε και το Κύπελλο Regularity 2017 της ΦΙΛΠΑ. Τα 40 κλασσικά αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στον Ισθμό, διέσχισαν παράκτιες διαδρομές όπως η Καλλονή Τροιζηνίας, ο υδροβιότοπος Ψήφτας, την Τακτικούπολη, την Λουτρόπολη και την Καμένη Χώρα, ένα χωριό το οποίο δημιουργήθηκε από την λάβα ηφαιστείου. Στο γραφικό λιμανάκι Βαθύ, κοντά στα Μέθανα, τα πληρώματα σταμάτησαν για φαγητό και κατόπιν ξανά εκκίνησαν για τον Γαλατά από όπου πέρασαν στο Πόρο με το ferry boat ολοκληρώνοντας έτσι τις ειδικές δοκιμασίες ακριβείας της πρώτη ημέρα.Την Κυριακή το πρωί τα πληρώματα συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι του Πόρου από όπου έλαβαν εκκίνηση για τις τελευταίες ειδικές δοκιμασίες που ανέδειξαν τους νικητές του Χειμερινού Ράλλυ – «Γιώργος Ραπτόπουλος». Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης Super Market Κρητικός, στην εταιρία SP TABLEWARE για την αθλοθέτηση της κατηγορίας Trophy Tour και την προσφορά set μαχαιροπίρουνων Louis Vuitton, τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Πόρου, τους Υποστηρικτές: Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, τα ξενοδοχεία Niki’s Village, Saga Hotel και Pavlou Hotel, τις εκτυπώσεις Πάλλης και τους χορηγούς επικοινωνίας Automania, ΕΡΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Αυτοκίνηση 100,3FM και Επικοινωνία 94FM. Νικητές της κατηγορίας Regularity αναδείχτηκαν οι: ΧΡΥΣΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΧΡΥΣΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με BMW 1802 του 1970 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – TSIT με MORRIS MINOR του 1967 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ με LANCIA FULVIA του 1972 Trophy Tour ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΣΣΑ με ALFA ROMEO GT JUNIOR του 1969 KOΦΙΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ με ALFA ROMEO SPIDER του 1982 ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ – ΝΙΩΡΑ ΣΑΝΤΥ με PORSCHE 924 του 1980

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.