Η ώρα των πρωταθλητών!

By  |  0 Comments

Σαράντα οδηγοί που θα αγωνιστούν αύριο στον τελικό της ανάδειξης των φετινών Πρωταθλητών Ελλάδας, στον 5ο και τελευταίο φετινό γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting, έδωσαν το παρόν στην σημερινή «πρόβα τζενεράλε» στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών.

Η προπόνηση των αγωνιζόμενων των κατηγοριών MINI A και Β, Junior, Senior, KZ2 και Club προσέφερε πολύ όμορφο θέαμα και κύλισε χωρίς κανένα απρόοπτο – ακόμα και από τον καιρό που έμεινε στεγνός παρά την βαριά συννεφιά το μεσημέρι. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε ο Διοικητικός Έλεγχος από το Αθλητικό Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., που διοργανώνει -όπως και τους τέσσερις προηγούμενους, και- τον 5ο αγώνα του Πρωταθλήματος.

Το φινάλε της αγωνιστικής σεζόν του Karting θα ξεκινήσει στις 9:00 το πρωί με τις Ελεύθερες Δοκιμές. Θα ακολουθήσουν, από τις 10:15 οι Χρονομετρημένες Δοκιμές, για τις οποίες κάθε κατηγορία θα διαθέτει 10 λεπτά. Στις 11:35 θα ξεκινήσει το πρώτο σκέλος των αγώνων των κατηγοριών, στις 13:10 το δεύτερο σκέλος, ενώ οι μεγάλοι τελικοί θα αρχίσουν στις 14:45 το μεσημέρι.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting, στη δεύτερη χρονιά της νέας εποχής του, κλείνει με μια μεγάλη γιορτή πλούσιου θεάματος και συγκινήσεων. Ραντεβού στο Kartodromo!

Άννα Μαρία Φλώρου στην Club

Άννα Μαρία Φλώρου στην Club

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.