Pole position για Κύρκο

By  |  0 Comments
  • Πρώτη pole position για τον Μίλτο Κύρκο στο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο 2017.
  • Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος ταχύτερος ανάμεσα στους Νέους.
  • Πολύ μικρές διαφορές μεταξύ των 16 συμμετεχόντων.

Με διαφορές που μετριούνται σε χιλιοστά και εκατοστά του δευτερολέπτου ολοκληρώθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου 2017 για τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας. Αυτό είναι το 4ο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του φετινού Ενιαίου και για μια ακόμη φορά τα Skoda Fabia 1.2 TSi και οι οδηγοί του Ενιαίου, κρατούν ψηλά τον πήχη του θεάματος και του ανταγωνισμού. Συνεπικουρούμενοι σε αυτό είναι από το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του αγώνα και προσφέρει μια εξαιρετικά σχεδιασμένη πίστα και οργανωτική αρτιότητα.

Το Σάββατο από το πρωί πραγματοποιήθηκαν τα δύο σκέλη των ελεύθερων δοκιμαστικών και οι κατατακτήριες από τις οποίες προέκυψε η pole position για τον Μίλτο Κύρκο.

Αυτή είναι η πρώτη του οδηγού στο φετινό Ενιαίο και ήρθε μάλιστα σε έναν αγώνα για τον οποίο ετοιμάστηκε την τελευταία στιγμή λόγω προβλημάτων με το αυτοκίνητό του. Πίσω του με διαφορά 66 εκατοστών ήταν ο Νίκος Ζάχος και από τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα ξεκινήσουν δύο Νέοι.

Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, πρωτοπόρος της σχετικής βαθμολογίας, που ήταν ο ταχύτερος από τους Νέους στην Τρίπολη και ο Στράτος Κυρλαγκίτσης, με τη διαφορά μεταξύ τους να είναι μικρότερη από δύο δέκατα.

Ακόμη μικρότερη είναι η διαφορά ανάμεσα στον Γιώργο Καμιτσάκη και τον Στάθη Κουκέα που ακολουθούν στην τρίτη σειρά της εκκίνησης, ενώ ο Παναγιώτης Ρουστέμης θα ξεκινήσει 7ος εμπρός από τον πρωτοεμφανιζόμενο στο Ενιαίο, “Le Man”. Μια θέση πιο πίσω, στην ένατη βρίσκεται ο Γιάννης Ποτουρίδης με διαφορά μικρότερη από μισό δέκατο και δέκατος είναι ο Μιχάλης Δουλτσίνος, εξίσου πολύ κοντά.

Στην κορυφή της δεύτερης δεκάδας βρίσκεται ο Αντώνης Κοτζιάς που κάνει μέχρι στιγμής την καλύτερή του εμφάνιση φέτος και ενδέκατος θα ξεκινήσει ο Ιάκωβος Γιουσουρούμ. Ο Ταξιάρχης Ασημακόπουλος θα βρεθεί στην 13η θέση της εκκίνησης εμπρός στους δικούς του ανθρώπους και 14ος είναι ο Γιώργος Σαρταμπάκος. Στην τελική σειρά εκκίνησης βρίσκονται οι Χάρης Κοκμωτός και Λυμπέρης Παπάζογλου.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινά στις 10:00 με το warm up του Ενιαίου, ενώ η πρώτη κούρσα ξεκινά στις 11:15. Με τις προβλέψεις για τον καιρό να είναι αντίστοιχες με του Σαββάτου όπου η πρωινή δροσιά αντικαταστάθηκε γρήγορα από έντονη ηλιοφάνεια και ζέστη είναι μια καλή ευκαιρία για αρκετό κόσμο να απολαύσει από κοντά τις μονομαχίες του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου 2017.

Δηλώσεις των οδηγών μετά τις κατατακτήριες δοκιμές

Νο. 1 – Γιάννης Χαραλαμπόπουλος – 1:09.168 (3ος)

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά ο πραγματικός αγώνας είναι αύριο”.

Νο. 2 – Παναγιώτης Ρουστέμης – 1:09.708 (7ος)

“Δεν είμαι ικανοποιημένος από το χρόνο μου. Αύριο πιστεύω θα τα πάμε καλύτερα”.

Νο. 3 – Στράτος Κυρλαγκίτσης – 1:09.345 (4ος)

“Ο χρόνος που έχω κάνει βελτιώνεται πολύ δύσκολα όπως μου φαίνεται εμένα. Είμαι πραγματικά ξαφνιασμένος από την ταχύτητα του Χαραλαμπόπουλου”.

Νο. 4 – Γιάννης Ποτουρίδης – 1:10.235 (9ος)

“Συνάντησα έντονο κυκλοφοριακό στο πρώτο μισό των δοκιμών και δεν μπόρεσα να κάνω καλό χρόνο. Είναι καλό που έχω έναν συγκεκριμένο ρυθμό. Αύριο είναι μια άλλη ημέρα”.

Νο. 5 – Ταξιάρχης Ασημακόπουλος – 1:11.241 (13ος)

“Χάλια μαύρα! Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοση μου σήμερα. Ελπίζω αύριο να είμαι σε καλύτερη κατάσταση”.

Νο. 6 – Ιάκωβος Γιουσουρούμ – 1:11.186 (12ος)

“Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μου σήμερα. Ήθελα όμως οι καλοί χρόνοι να έχουν έρθει στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, ώστε να είχαμε και μια καλύτερη θέση στην εκκίνηση».

Νο. 7 – Μιχάλης Δουλτσίνος – 1:10.409 (10ος)

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους χρόνους σήμερα, απλώς δεν μας βγήκε η καλύτερη μας επίδοση στα χρονομετρημένα. Κρίμα”.

Νο 8. – Χάρης Κοκμωτός – 1:11.956 (15ος)

“Είμαι ευτυχισμένος! Πήγαν όλα πολύ καλά. Αγωνιστικά και οργανωτικά”.

Νο. 9 – «LE MAN» – 1:10.187 (8ος)

“Στις χρονομετρημένες δοκιμές πήγαμε πολύ καλύτερα από το πρωί. Βρίσκουμε το αυτοκίνητο ακόμη. Υπάρχουν πολλά περιθώρια για βελτίωση και αυτό είναι ενθαρρυντικό”.

Νο. 10 – Νίκος Ζάχος – 1:08.795 (2ος)

“2ος καλύτερος χρόνος για σήμερα, με μικρή διαφορά από την κορυφή. Έχουμε καλό ρυθμό και πιστεύω ότι θα κερδίσω στον αγώνα αύριο”.

Νο. 11 – Γιώργος Καμιτσάκης – 1:09.642 (5ος)

“Όλα καλά! 5ος χρόνος, 5η θέση στην εκκίνηση και αύριο στον αγώνα όλα θα είναι διαφορετικά”.

Νο. 12 – Αντώνης Κοτζιάς – 1:10.703 (11ος)

“Το καταευχαριστήθηκα! Κάναμε το καλύτερο δυνατόν και ήταν κάτι που χρωστούσαμε στους χορηγούς μας”.

Νο. 14 – Γιώργος Σαρταμπάκος – 1:11.647 (14ος)

“Περίμενα να τα πάω καλύτερα αλλά κάναμε κάποια λάθη. Αύριο που θα είναι μια διαφορετική ημέρα θα βελτιώσουμε αρκετά”.

Νο. 15 – Στάθης Κουκέας – 1:09.698 (6ος)

“Περίμενα καλύτερη επίδοση στα χρονομετρημένα. Γλιστρούσα όμως περισσότερο στις κατατακτήριες δοκιμές, σε σχέση με τα ελεύθερα. Αύριο θα τα πάω καλύτερα “.

Νο. 16 – Λυμπέρης Παπάζογλου – 1:12.325 (16ος)

” Ικανοποίηση! Περνάμε πολύ καλά και ανυπομονώ για τον αγώνα αύριο”.

Νο. 17 – Μίλτος Κύρκος – 1:08.729 (1ος)

“Επιτέλους! Για εμάς είναι διπλή η χαρά από αυτήν την pole, γιατί έρχεται σε έναν αγώνα που ήμασταν έτοιμοι να μην τρέξουμε λόγω κάποιων προβλημάτων”.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.