Συνάντηση Ιστορικών Citroen στις 26/11

By  |  0 Comments

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων 2CV & Citroen υπό την αιγίδα της ΕΟ ΦΙΛΠΑ οργανώνει την 3η Συνάντηση Ιστορικών Citroen αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 26/11/2017 στο “ ΟΑΣΙΣ CAFÉ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ” στο Ζάππειο στη είσοδο από την Λ. Αμαλίας, και καλεσμένα είναι όλα τα ιστορικά αυτοκίνητα – αριστουργήματα της Γαλλικής εταιρείας.

Ευπρόσδεκτα είναι και όποια young timers Citroen (νεότερα μοντέλα) θέλουν να γιορτάσουν μαζί καθώς και όλοι οι φίλοι του ιστορικού αυτοκινήτου.

Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του “ΟΑΣΙΣ CAFÉ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ” θα γίνει ιστορική αναδρομή για τα 50 χρόνια της γέννησης του DYANE, το οποίο συμβόλισε μία ολόκληρη εποχή  με την παρουσία του.

Δεν υπάρχει καμία οικονομική υποχρέωση για τους συμμετέχοντες, εκτός της προσωπικής κατανάλωσης τους στο “ ΟΑΣΙΣ CAFÉ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ”.

Η ώρα προσέλευσης είναι 10.30 το πρωί και θα κρατήσει μέχρι τις 13.00 όπου θα ακολουθήσει βόλτα των ιστορικών οχημάτων προς τα νότια προάστια,  λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην συνάντηση.

Φέτος για πρώτη φορά θα είναι επίσημα καλεσμένο το Δ.Σ. της ΕΟ ΦΙΛΠΑ, και ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Βερναδάκης θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό για την εκδήλωση.

Επίσης, για τα αυτοκίνητα με ιστορικές πινακίδες,  η ΕΛΦ 2CV & Citroen θα  μεριμνήσει μέσω της ΕΟ ΦΙΛΠΑ για την σχετική άδεια από τα κεντρικά γραφεία της τροχαίας, και θα διανεμηθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση μέσω email ή  fax.

Για τον λόγο αυτό μπορείτε να στείλετε σχετικό αίτημα σας στο info@2cvclub.gr ή για περισσότερες πληροφορίες  στο τηλέφωνο 6944585633.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

– 10:30 – 11:30 Προσέλευση και υποδοχή συμμετεχόντων.

– 11:30 – 11:45 Χαιρετισμός και ομιλία από τον πρόεδρο της ΕΛΦ 2CV& Citroen και τον πρόεδρο Δ.Σ. της ΕΟ ΦΙΛΠΑ.

– 11:45 – 12:15 Παρουσίαση της ιστορίας του DYANE.

– 12:30 – 13:00 – Αναχώρηση για βόλτα με προορισμό τα νότια προάστια και την παραλιακή οδό.

Θα διατίθενται αναμνηστικά t-shirts της 3ης συνάντησης ιστορικών Citroen αυτοκινήτων καθώς και άλλα είδη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.