Το νέο SKODA KAROQ στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017»

By  |  0 Comments

Το ολοκαίνουργιο SKODA KAROQ ήταν πόλος έλξης για όσους επισκέφθηκαν την απόλυτα επιτυχημένη έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017», στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού. Το μεσαίο SUV της SKODA κυριάρχησε στο περίπτερο της μάρκας και όχι άδικα, αφού παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό.

Συνολικά, υπήρχαν τρία SKODA KAROQ, με τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Βενζινοκίνητο 1.5 TSI 150 ίππων, με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG, 7-σχέσεων, σε χρώμα Velvet Red (κόκκινο)
  • Πετρελαιοκίνητο 1.6 TDI 116 ίππων, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, σε χρώμα Steel Grey (γκρι ανοικτό)
  • Βενζινοκίνητο 1.0 TSI 116 ίππων, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, σε χρώμα Moon White (λευκό)

Το ενδιαφέρον για το νέο μοντέλο ήταν πολύ μεγάλο και αυτό μεταφράζεται σε σεβαστό αριθμό προσφορών, που δόθηκαν σε ενδιαφερόμενους υποψήφιους πελάτες. Σημειώνεται ότι η τιμή εκκίνησης για το SKODA KAROQ, για το 1.0 TSI των 116 ίππων, στo πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού Ambition, είναι 19.900 €.

Από τα υπόλοιπα μοντέλα στο περίπτερο της SKODA, ιδιαίτερη αναφορά σίγουρα αξίζει στη νέα έκδοση του RAPID SCOUTLINE. Με τον 1.0 TSI κινητήρα βενζίνης, 999 κ.εκ., 95 ίππων και τιμή εκκίνησης τα 15.950 €, το μεσαίο hatchback της SKODA με την αναβαθμισμένη και πιο περιπετειώδη εξωτερική εμφάνιση, αποτελεί καλή λύση για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο με χαμηλό κόστος απόκτησης και χρήσης, με άπλετους χώρους για την κατηγορία του και υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.