Αλλαγές στη Διοίκηση της Opel Hellas

By  |  0 Comments

Η Αμαλία Γιαννακοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Opel Hellas, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, έπειτα από μια θητεία 20 και πλέον ετών.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της στην εταιρία, κάλυψε με επιτυχία διάφορες θέσης ευθύνης στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία. Πρόσφερε τα μέγιστα στη μάρκα. Me την τεράστια εμπειρία της, την μεθοδικότητα, την οργάνωση και τις ικανότητες της έδωσε σημαντική υπεραξία στην Opel.

Επιπλέον η Αμαλία Γιαννακοπούλου, ηγήθηκε του project της ανακύκλωσης οχημάτων από πλευράς Opel, υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της ΕΔΟΕ, όπου διετέλεσε και Πρόεδρος.

Η Μαρία Καλλέργη, σήμερα Υπεύθυνη για Μάρκετινγκ & Πωλήσεις Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ, θα διαδεχθεί την Αμαλία Γιαννακοπούλου στη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας, αναλαμβάνοντας και την εκπροσώπηση της εταιρίας στην ΕΔΟΕ.

H Μαρία είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε Βusiness Μanagement και Βachelor Degree με εξειδίκευση σε Μάρκετινγκ και Επικοινωνία.

Στο δυναμικό της Opel, εντάσσεται το 1997 και από τότε μέχρι σήμερα έχει καλύψει επιτυχώς διάφορες διευθυντικές θέσεις, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, όπως Εταιρικών Πωλήσεων, Διαφήμισης & Προώθησης, Διακίνησης & Συστημάτων και Διαχείρησης Προϊόντων.

Χάρις στη διευρυμένη και πολύπλευρη εμπειρία της, σε Πωλήσεις, Μάρκετινγκ και Aftersales, η Μαρία Καλλέργη (φωτογραφία κάτω) αναμένεται να συνεισφέρει θετικά στην προώθηση της μάρκας.

Αλλαγές στη Διοίκηση της Opel Hellas

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.