Η Αριάδνη για την Ελλάδα

By  |  0 Comments

Η δημοσιογράφος αυτοκινήτου, Αριάδνη Γερασιμίδου, βρίσκεται επίσημα πλέον στην επιτροπή εκλογής του θεσμού Women’s World Car Ot The Year (WWCOTY) και θα εκπροσωπεί τη χώρα μας!

Η Αριάδνη βρίσκεται και επίσημα πλέον στην κριτική επιτροπή του γυναικείου παγκοσμίου θεσμού Car of the Year (Women’s World Car of the Year) ως η μοναδική γυναίκα δημοσιογράφος αυτοκινήτου που θα εκπροσωπεί τη χώρα μας και θα ψηφίζει για το παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς για τις γυναίκες.

Η επιτροπή απαριθμεί 27 γυναίκες από 23 χώρες στον κόσμο και πρόκειται για μια σημαντική διάκριση. Ο θεσμός αυτός έχει δημιουργηθεί με σκοπό κάθε χρονιά να εκλέγεται από την κριτική επιτροπή ένα αυτοκίνητο που είναι επιλογή των γυναικών που την αποτελούν και βρίσκονται ενεργά στην δημοσιογραφία αυτοκινήτου και όχι η επιλογή ενός γυναικείου αυτοκινήτου.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου περισσότερα από 12 συνεχή έτη έχοντας δοκιμάσει περισσότερα από 600 μοντέλα αυτοκινήτων. Έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα Μέσα στη χώρα μας, ανάμεσά τους τα: Alpha TV (Formula 1), Πρώτο Θέμα, NewsAuto.gr, Sport Auto, Alpha 98.9 κτλ., ενώ τα τελευταία 3 χρόνια διδάσκει το μάθημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο εργαστήρι δημοσιογραφίας του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Η επιτροπή WWCOTY αποτελείται από τα εξής μέλη:
Alicia Ryzewski – Argentina
Anat Daniel – Israel
Ariadne Gerasimidou – Greece
Carla Ribeiro – Portugal
Caroline Duval – France
Charleen Clarke – South Africa
Francisca Munoz Matus – Chile
Geraldine Herbert – Ireland
Isabel del Angel Negrete – Mexico
Jacqui Madelin – New Zealand
Jil McIntosh – Canada
Liz Swanton – Australia
Liza Maria Rojas – Colombia
Maggie Barry – Scotland
Marta Garcia – Spain
​Nguyen Hoa – Vietnam
Nadine Armstrong – Australia
Odiel Mennink – Netherlands
Regina Chan – Canada
Renuka Kirpilani – India
Rita Cook – USA
Sandy Myhre – New Zealand (CEO WWCOTY)
Sara Soria – Spain
Sevil Okumus – Turkey
Solveig Grewe – Germany
Sue Baker – England
Ylle Rajasaar – Estonia

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.