Η Volvo παρουσιάζει το Μέλλον της Ασφάλειας

By  |  0 Comments

Την 1η Ιανουαρίου 2018 η Volvo παρουσιάζει το Mέλλον της Aσφάλειας μέσω ενός τηλεοπτικού spot, το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται ταυτόχρονα στα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας από το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου.

Στη Volvo ό,τι σχεδιάζουν ξεκινά από τον άνθρωπο. Με αυτό τον τρόπο, όταν σχεδίασαν το νέο XC60 προσπάθησαν να φανταστούν ό,τι μπορεί να συμβεί μέσα και γύρω από το αυτοκίνητο. Έτσι προέκυψε μία ιστορία που όσο και αν φαντάζει απίθανη μπορεί να είναι αληθινή:

«Κάποιες φορές, οι στιγμές που δεν συνέβησαν ποτέ είναι οι πιο σημαντικές».

Εκφραστής της τελευταίας μας λέξης στην τεχνολογία ασφάλειας είναι το νέο XC60, στο οποίο τα πρωτοποριακά συστήματα:

Ø  City Safety, σύστημα αποφυγής συγκρούσεων με προπορευόμενα οχήματα, πεζούς, δικυκλιστές και μεγάλα ζώα

Ø  Oncoming Lane Mitigation, σύστημα αποφυγής οδήγησης στο αντίθετο ρεύμα

Ø  RunOff Road Mitigation, σύστημα αποφυγής εκτροπής από το δρόμο συνδυάζονται με steering support – αυτόματη υποβοήθηση στο τιμόνι, που εκτείνεται από ήπιες διορθωτικές κινήσεις έως και ενεργή ανακατεύθυνση αν κριθεί απαραίτητο, προκειμένου ο οδηγός να αποφύγει τον κίνδυνο.

Η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία, σε συνδυασμό με την υψηλότερη μέχρι σήμερα βαθμολογία στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP, καθιστούν αναμφίβολα το νέο XC60 ως ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στον πλανήτη.

Και μια έμπρακτη απόδειξη για το μέλλον της ασφάλειας είναι το Vision 2020 (Όραμα 2020), μέσω του οποίου θα εξελιχθεί μέχρι το 2020 όλη η απαιτούμενη τεχνολογία, ώστε να μην υπάρχει απώλεια ζωής ή σοβαρός τραυματισμός σε ένα καινούργιο Volvo.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.