Η Mercedes-Benz Hellas στην Agrotica 2018

By  |  0 Comments

Η Mercedes-Benz σας δίνει άλλον έναν καλό λόγο για να επισκεφθείτε φέτος την AGROTICA.

Στη μεγαλύτερη έκθεση αγροτικού ενδιαφέροντος δεν θα μπορούσε να λείψει φέτος η  Mercedes-Benz η οποία φέρνει στην 27η Διεθνή Έκθεση AGROTICA στη Θεσσαλονίκη, τα επαγγελματικά της «αστέρια»  Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα XClass, το εντυπωσιακό διπλοκάμπινο pickup που έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα μόλις τον περασμένο Νοέμβριο.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πύλη Συντριβανίου της ΔΕΘ, η X-Class θα είναι εκεί. Όχι απλά για να σας εντυπωσιάσει με τον επιβλητικό όγκο της, τη δυναμική και καλαίσθητη εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για να σας εκπλήξει με το εκλεπτυσμένο εσωτερικό της, τα αναπαυτικά της καθίσματα και τις απεριόριστες δυνατότητές της.

Είναι γεγονός! Η Χ-Class θα βρίσκεται στην Agrotica 1-4 Φεβρουαρίου, για να την οδηγήσετε! Δηλώστε συμμετοχή στους Συμβούλους πώλησης της Mercedes-Benz και βρεθείτε πίσω από το τιμόνι του πιο πολυσυζητημένου pickup σε ένα test drive σε off-road διαδρομή στον υπαίθριο χώρο Α8 εντός της ΔΕΘ.

Ρωτήστε όσα θα θέλατε να μάθετε και ενημερωθείτε για τις προτάσεις και τις λύσεις που έχει η Mercedes-Benz ειδικά για σας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.