Η ώρα της κρίσης

By  |  0 Comments

Η ημέρα της ΓΣ και των αρχαιρεσιών έφτασε και η όλη διαδικασία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο από τα μέλη – ψηφοφόρους της ΦΙΛΠΑ, όσο και από όλους τους φίλους του Ιστορικού Αυτοκίνητου. Που ταλαιπωρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα με τα κυβερνητικά τερτίπια, μα και με τις αντιπαλότητες και τους λανθασμένους χειρισμούς υπευθύνων.

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες ήρθε στο φως μία ακόμη επιστολή. Αυτή τη φορά από το ΔΣ της ΦΙΛΠΑ και απευθύνεται στον υποψήφιο Πρόεδρο Κώστα Μητρόπουλο.

Γέρακας, 23.1.2018
Αριθμ. Πρωτοκ.: 11112

Αγαπητέ κύριε Μητρόπουλε,

Σε απάντηση των από 16.1.2018 και 22.1.2018 επιστολών σας, σας γνωρίζουμε ότι το ΔΣ εμμένει στην απόφασή του να μην χορηγεί σε οποιονδήποτε υποψήφιο, τα προσωπικά δεδομένα που έχει στο αρχείο της. 
Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ενημέρωση περί του αντιθέτου, σας παρακαλούμε να μας το γνωρίσετε εγγράφως και θεμελιωμένα, ώστε να το ελέγξουμε και να ενεργήσουμε ανάλογα.
Το πρακτικό του ΔΣ, σχετικά με τη συγκεκριμένη απόφαση, είναι στη διάθεσή σας να το παραλάβετε, εσείς ή εξουσιοδοτημένο από εσάς πρόσωπο, από τη Γραμματεία επί αποδείξει.
Επίσης, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, το ΔΣ κινούμενο με γνώμονα την ισότιμη στήριξη και ανεμπόδιστη έκφραση και επικοινωνία όλων των υποψηφίων, έχει εξ αρχής διαθέσει χώρο στην ιστοσελίδα του σωματείου, αλλά και στη σελίδα του στο Facebook, προς ανάρτηση οποιασδήποτε άποψης, οποιουδήποτε υποψηφίου.
Θα θέλαμε να έχουμε την έγγραφη διαβεβαίωσή σας, ότι δεν έχετε στην κατοχή σας τα στοιχεία όλων των μελών του Σωματείου, που σας είχαν δοθεί με την ιδιότητά σας ως Προέδρου της Επιτροπής Χορηγιών για την τροποποίηση του καταστατικού και για τους σκοπούς αυτής.
Τέλος, είναι προφανές το αναφαίρετο δικαίωμα οποιουδήποτε μέλους, να προσβάλλει δικαστικά το κύρος των εκλογών, αναλαμβάνοντας το βάρος της δημιουργίας του διχαστικού κλίματος, που μια τέτοια ενέργεια, αλλά και προαναγγελία ενέργειας, μετά βεβαιότητας θα προκαλέσει.

Με εκτίμηση
Για το ΔΣ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.