Οι θέσεις και το όραμα του Τάκη για τη ΦΙΛΠΑ

By  |  0 Comments

Χθες το βράδυ, στον άνετο χώρο του Τάκη Φωτεινόπουλου και ανάμεσα στα πανέμορφα ιστορικά του οχήματα, μαζεύτηκαν περισσότεροι από 100 φίλοι για να ακούσουν τις θέσεις και το όραμα του Τάκη για την ΦΙΛΠΑ ως υποψηφίου προέδρου της λέσχης. Παρέστησαν φίλοι και δημοσιογράφοι που τίμησαν την συνάντηση με την παρουσία τους.

Ιδού και οι θέσεις του Τάκη Φωτεινόπουλου:

Αγαπητοί Φίλοι,

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της λέσχης μας γιατί έχω ένα όραμα για την ΦΙΛΠΑ που μοιράζομαι με μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν την λέσχη και την στηρίζουν με συνέπεια και σύνεση εδώ κα πολλά χρόνια.

Το όραμα μας για την ΦΙΛΠΑ είναι:

Εκσυγχρονισμός με σεβασμό στην παράδοση!

Αναγνωρίζουμε την άμεση ανάγκη για εκσυγχρονισμό της λέσχης για να ανταποκριθεί στο σήμερα αλλά πιστεύουμε ότι ο εκσυγχρονισμός αυτός πρέπει να έρθει με απόλυτο σεβασμό στις αξίες και στην παράδοση της παλαιότερης λέσχης στην Ελλάδα.

Κοιτάζουμε μπροστά και θα υλοποιήσουμε το όραμα μας στην επόμενη διετία με ομάδες εργασίας και συγκεκριμένες ενέργειες που σας καταγράφω:

  1. Πιστεύουμε ότι τα ιστορικά οχήματα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορούν ελεύθερα και στην Ελλάδα χωρίς περιορισμούς όπως κάνουν στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Οργανώνουμε λοιπόν μια Ομάδα Εργασίας από μέλη μας (και όχι μόνο) που έχουν μοναδικό σκοπό να πιέζουν την ομοσπονδία και το κράτος προς αυτή τη κατεύθυνση…
  2. Θα συνεχίσουμε την πολιτική μας για την σύσφιξη σχέσεων με όλες τις λέσχες ιστορικών οχημάτων (αυτοκινήτων και μοτοσικλετών) στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για να επιτύχουμε ένα «υγιές», λειτουργικό, κοινό πρόγραμμα εκδηλώσεων χωρίς αντιπαραθέσεις.
  3. Θα συνεχίσουμε τον εκσυγχρονισμό της λέσχης που ξεκίνησε με το νέο λογισμικό που εγκαταστήσαμε πρόσφατα στο λογηστήριο, με την ολοκλήρωση της αγοράς ενός δικού μας σύγχρονου συστήματος χρονομέτρησης που βγάζει και αναρτήσει αποτελέσματα αγώνων άμεσα και χωρίς λάθη. Θα εκσυγχρονίσουμε επίσης περαιτέρω την λειτουργία της γραμματείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας.
  4. Θα βελτιώσουμε την επικοινωνία με τα μέλη μας συνεχίζοντας την εξαμηνιαία έκδοση του νέου                                               περιοδικού μας (που θα εμπλουτίσουμε με περισσότερα                                      άρθρα και παρουσιάσεις) και παράλληλα έχουμε σχεδιάσει                                        και έχουμε έτοιμο για έκδοση ένα μηνιαίο ηλεκτρονικό                                 Newsletter που θα ονομάζουμε «ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ…» και θα                                 ενημερώνει τα μέλη μας για όλα τα τρέχοντα θέματα κάθε                                    μήνα. Θα βελτιώσουμε επίσης την λειτουργικότητα του site                                    μας και θα δημιουργήσουμε σαν προέκταση του ένα                                 δικό μας FORUM όπου θα μπορούν τα μέλη μας (και όχι μόνο) να ανταλλάσσουν απόψεις και ιδέες που αφορούν τον χώρο μας. Tα μέλη θα επιλέγονται προσεκτικά, δεν θα είναι ανώνυμα και θα φροντίζουμε να επικρατεί ένα επίπεδο πολιτισμένο και ευπρεπές.
  5. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την προσέλευση νέων σε ηλικία μελών που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια. Σημειωτέον ότι τα τελευταία χρόνια το μέσο όρο της ηλικίας των μελών μας έχει κατέβει ήδη                                 σημαντικά! Οργανώνουμε επίσης μια ομάδα εργασίας                                               από νέα σε ηλικία μέλη μας που με «όπλο» ένα ειδικά                                  σχεδιασμένο WELCOME PACK θα υποδέχεται και θα                                   κατατοπίζει τα νέα μέλη στη λέσχη και στα                                                         δρώμενα της.
  6. Η έρευνα που κάναμε στα μέλη μας πριν από μερικούς μήνες μας οδήγησε στην οργάνωση κάποιων                               πετυχημένων ομιλιών, παρουσιάσεων και σεμιναρίων.                                           Αυτό θα συνεχιστεί και θα ενταθεί με περισσότερες                                                                ομιλίες και παρουσιάσεις στη λέσχη από επιφανή                                                      μέλη μας (και όχι μόνο), σεμινάρια με τεχνικό                                    περιεχόμενο, εκδρομές πολιτισμικού ενδιαφέροντος                                                    σε μουσεία, μοναστήρια κλπ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο                      εξωτερικό.
  7. Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε την σχέση μας με την FIVA που βρίσκεται σε άριστο επίπεδο. Σημειωτέον ότι η FIVA έχει επιλέξει την Ελλάδα για την επόμενη διεθνή συνάντηση τους! Επίσης, η Ελλάδα έχει επιλεγεί να είναι η χώρα όπου θα δοκιμαστεί το νέο ηλεκτρονικό σύστημα της FIVA που θα επεκταθεί αργότερα στην υπόλοιπη Ευρώπη!
  8. Η έρευνα που διεξήγαμε μας οδήγησε και στον σχεδιασμό του προγράμματος μας για το 2018. Ένα πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει όλα τα μέλη μας: με regularity ράλλυ, Touring, εκδρομές και περιηγήσεις, Track days και εκδρομές στο εξωτερικό!
  9. Έχουμε σχεδιάσει και είμαστε έτοιμοι να βάλουμε σε άμεση εφαρμογή μια νέα ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ που θα προμηθευτούν όλα τα μέλη μας. Η κάρτα αυτή παρέχει ειδικές, προνομιακές τιμές στους κατόχους, σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων, εργασίες, σέρβις αλλά και σε προϊόντα σπιτιού και ρουχισμού από καταστήματα μελών της λέσχης μας.
  10. Προσεγγίζουμε τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες με ειδικά διαμορφωμένο σχέδιο και προτάσεις για να ξεκινήσουμε συνεργασίες που θα επιφέρουν περισσότερες χορηγίες στη λέσχη. Σημειωτέον τα τελευταία δύο χρόνια εισπράξαμε κοντά στα 25,000 ευρώ σε χορηγίες που έκαναν τις εκδηλώσεις μας πιο προσιτές για τα μέλη μας!

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι μια ομάδα κρίνεται από το όραμά της και κατά πόσο αυτό είναι συμβατό με τις επιθυμίες των μελών της λέσχης. Κατά πόσο είναι συμβατό με τις αξίες της λέσχης!

Δεσμεύομαι λοιπόν, με την βοήθεια των συνεργατών και φίλων μου, να υπηρετήσω την λέσχη και να υλοποιήσω το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού που σας παρουσίασα με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία και τις παραδόσεις της ΦΙΛΠΑ!

“Η λέσχη πρέπει να συνεχίσει να διοικείται με Ήθος, Σύνεση και Ενότητα!” 

Τάκης Φωτεινόπουλος

Υποψήφιος Πρόεδρος ΦΙΛΠΑ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.