Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας “Θανάσης Χαρμάνης” (upd3)

By  |  0 Comments

Για 9η συνεχή χρονιά οι δύο κορυφαίες λέσχες,  ΦΙΛ.Π.Α. και  Σ.Ι.Σ.Α. συνδιοργανώνουν  το  «Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας», που φέτος θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Μαρτίου 2018 στην Πελοπόννησο και είναι αφιερωμένο στην μνήμη του «Μεγάλου Απόντα»,  Θανάση Χαρμάνη.

Πρόκειται για το πρώτο «Μεγάλο» Regularity Rally της χρονιάς, το οποίο προσμετρά στα Πρωταθλήματα των ΦΙΛ.ΠΑ και  Σ.Ι.Σ.Α. καθώς επίσης και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερες  από 60 συμμετοχές με πολύ αξιόμαχα  ιστορικά αυτοκίνητα, σε κλασσικές «ειδικές» & απαιτητικές «απλές» διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου με  διανυκτέρευση στην Καλαμάτα.

Δεκτά να συμμετάσχουν είναι  πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως 31/12/1987 για τα οποία έχει εκδοθεί Πιστοποιητικό Αναγνώρισης FIVA ή FIA,  καθώς και αυτοκίνητα ιστορικού ενδιαφέροντος πού ανήκουν στην κατηγορία “potentially historic” της FIVA, κατασκευής 1/1/1988 – 31/12/1997.

Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα επιλογής μεταξύ δύο κατηγοριών: της «Κόκκινης» κατηγορίας με ΜΩΤ έως 50 χιλιόμετρα και της «Πράσινης» κατηγορίας με ΜΩΤ έως 46 χιλιόμετρα σε επιλεγμένες «ειδικές» διαδρομές.

Στο «9ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας» θα ξεκινήσει και ο θεσμός που έχει προαγγελθεί με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, η νέα κατηγορία «Master Trophy». Στον συγκεκριμένο θεσμό «επί λόγο τιμής», θα συμμετάσχουν πληρώματα που ΔΕΝ θα χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά όργανα, παρά μόνον τα «κλασσικά». Συγκεκριμένα το μόνο που επιτρέπετε να χρησιμοποιεί το πλήρωμα, είναι το κοντέρ του αυτοκινήτου και φυσικά το κλασσικό χειροκίνητο χρονόμετρο.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για διμελές πλήρωμα με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο = Μέλη 300€, Μη Μέλη 320€

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ για δηλώσεις συμμετοχής έως 12/2/2018, ώρα 21:00 = Μέλη 260€, Μη Μέλη 280€

Το παράβολο συμμετοχής περιλαμβάνει:

α) έξοδα & έντυπα του αγώνα,

β) μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «Elite» (http://elite.com.gr/en/)στη Καλαμάτα,

γ) συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του αγώνα και στην δεξίωση απονομής επάθλων,

δ) ασφάλεια αστικής ευθύνης προς τρίτους.

Για πληροφορίες και τον Ειδικό Κανονισμό μπορείτε να ενημερώνεστε από τις γραμματείες και τις ιστοσελίδες των δύο λεσχών www.philpa.gr και www.sisa.gr  και από την σελίδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ε.Ο. ΦΙΛ.ΠΑ στο facebook και στην διεύθυνση: https://www.facebook.com/p.p.f.2018/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη 28/2/2018
18:00 – 21:00   Διοικητικός έλεγχος και παράδοση υλικού στα γραφεία της ΦΙΛΠΑ.

Πέμπτη 1/3/2018
17:00 – 20:00   Διοικητικός έλεγχος και παράδοση υλικού στα γραφεία του ΣΙΣΑ.

Σάββατο 3/3/2018
10:00 – 11:25   Συγκέντρωση οχημάτων και Τεχνικός Έλεγχος στον Ισθμό της Κορίνθου.
11:30   Εκκίνηση του 9ου Κλασσικού Ράλλυ Ελλάδας.
11:30 – 14:30   1ο Σκέλος: Ισθμός, Λέχαιο, Ζευγολατιό, Σουλινάρι, Νεμέα, Ψάρι, Καλιάνοι, Λεβίδι.

Τα οχήματα της κατηγορίας Master Trophy δύναται να μεταβούν μετά το Ψάρι προς Λεβίδι μέσω ελεύθερης διαδρομής.

14:30 – 15:30   Ανασυγκρότηση στο Λεβίδι.

15:30 – 19:00    2ο Σκέλος: Λεβίδι, Χιονοδρομικό Μαίναλου, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Μεγαλόπολη, Λεοντάρι, Πολιανή, Καλαμάτα.
Τα οχήματα της κατηγορίας Master Trophy δύναται να μεταβούν μετά τη Μεγαλόπολη προς Καλαμάτα μέσω ελεύθερης διαδρομής.
21:00        Δείπνο στο ξενοδοχείο Elite Resort Kalamata

Κυριακή 4/3/2018
09:00        Εκκίνηση 2ης ημέρας.
09:00 – 14:30   3ο Σκέλος: Καλαμάτα, Αρεόπολη, Γερολιμένας, Γύθειο, Γεράκι, Κοσμάς.

Τα οχήματα της κατηγορίας Master Trophy δύναται να μεταβούν μετά την Αρεόπολη προς Κοσμά μέσω ελεύθερης διαδρομής.

14:30- 15:30     Ανασυγκρότηση στον Κοσμά.

15:30- 18:00     4ο Σκέλος: Κοσμάς, Λεωνίδιο, Παράλιο Άστρος, Ναύπλιο – Τερματισμός.
Ελεύθερη μετάβαση προς Αθήνα

Δευτέρα 5/3/2018
15:00                 Λήξη διορίας ενστάσεων (στα γραφεία της ΦΙΛΠΑ) & ανάρτηση τελικών αποτελεσμάτων.
20:00             Δεξίωση και απονομή επάθλων στο εντευκτήριο της ΦΙΛΠΑ.

*Τα ωράρια του διαγωνιστικού μέρους αναφέρονται στην διέλευση του πρώτου αυτοκινήτου.
Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών για την καλύτερη ροή του προγράμματος.

Για 9η συνεχή χρονιά οι δύο κορυφαίες λέσχες, ΦΙΛ.Π.Α. και Σ.Ι.Σ.Α. συνδιοργανώνουν το «Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας», που φέτος θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Μαρτίου 2018 στην Πελοπόννησο και είναι αφιερωμένο στην μνήμη του «Μεγάλου Απόντα», Θανάση Χαρμάνη. Πρόκειται για το πρώτο «Μεγάλο» Regularity Rally της χρονιάς, το οποίο προσμετρά στα Πρωταθλήματα των ΦΙΛ.ΠΑ και Σ.Ι.Σ.Α. καθώς επίσης και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερες από 60 συμμετοχές με πολύ αξιόμαχα ιστορικά αυτοκίνητα, σε κλασσικές «ειδικές» & απαιτητικές «απλές» διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου με διανυκτέρευση στην Καλαμάτα. Δεκτά να συμμετάσχουν είναι πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως 31/12/1987 για τα οποία έχει εκδοθεί Πιστοποιητικό Αναγνώρισης FIVA ή FIA, καθώς και αυτοκίνητα ιστορικού ενδιαφέροντος πού ανήκουν στην κατηγορία “potentially historic” της FIVA, κατασκευής 1/1/1988 - 31/12/1997. Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα επιλογής μεταξύ δύο κατηγοριών: της «Κόκκινης» κατηγορίας με ΜΩΤ έως 50 χιλιόμετρα και της «Πράσινης» κατηγορίας με ΜΩΤ έως 46 χιλιόμετρα σε επιλεγμένες «ειδικές» διαδρομές. Στο «9ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας» θα ξεκινήσει και ο θεσμός που έχει προαγγελθεί με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, η νέα κατηγορία «Master Trophy». Στον συγκεκριμένο θεσμό «επί λόγο τιμής», θα συμμετάσχουν πληρώματα που ΔΕΝ θα χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά όργανα, παρά μόνον τα «κλασσικά». Συγκεκριμένα το μόνο που επιτρέπετε να χρησιμοποιεί το πλήρωμα, είναι το κοντέρ του αυτοκινήτου και φυσικά το κλασσικό χειροκίνητο χρονόμετρο. ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για διμελές πλήρωμα με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο = Μέλη 300€, Μη Μέλη 320€ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ για δηλώσεις συμμετοχής έως 12/2/2018, ώρα 21:00 = Μέλη 260€, Μη Μέλη 280€ Το παράβολο συμμετοχής περιλαμβάνει: α) έξοδα & έντυπα του αγώνα, β) μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «Elite» (http://elite.com.gr/en/)στη Καλαμάτα, γ) συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του αγώνα και στην δεξίωση απονομής επάθλων, δ) ασφάλεια αστικής ευθύνης προς τρίτους. Για πληροφορίες και τον Ειδικό Κανονισμό μπορείτε να ενημερώνεστε από τις γραμματείες και τις ιστοσελίδες των δύο λεσχών www.philpa.gr και www.sisa.gr και από την σελίδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ε.Ο. ΦΙΛ.ΠΑ στο facebook και στην διεύθυνση: https://www.facebook.com/p.p.f.2018/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.